şu markadan kulaklık aldım bir kaç gün kullandım hiç sıkıntı yok çok memnunum diyorum ses mikrofon tatmin edici pedleri rahat şık görünüyor ama bir de ne olsun?! kulaklığı kafama takarken çatt! Kemeri o kadar dayanıksız bir malzemeden yapılmış ki kafama takarken kırılıyor. Yahu ben bu kulaklığı masada dursun diye almadım ki arkadaş kulağıma takacağım e takmak için de bunun az biraz esemesi gerekmiyor mu yanlış mı biliyorum? Servise göndermeden önce telefonda sorundan bahsediyorum işlem yapılmama ihtimali var mı diye soruyorum aldığım cevap gönderin bakacağız? Tamam gönderdim ee sonra? Bana geri yolluyorlar bu sefer de sol kulaklıktan ses gelmiyor
Geri arıyorum diyorum böyle böyle hem onarılmamış hem ses gelmiyor. Kullanıcı hatası işlem yapmadık demesinler mi? Madem işlem yapmadınız niye ses gelmiyor diyorum aldığım cevap ''onu biz bilemeyiz kırık bu işlem yapmadık.'' Ben eve gelen kutuyu daha açmadan anlıyorum bu kulaklığın bunun içinden çıkarılıp oynandığını. Servise göndermeden ürünün yanına yazılı metin ile sorunları belirtiyorum ayrıca. Ses mikrofon sağlam sadece kemerin plastiğinde kırık var diye. Onlarda boş kalmıyor tabi sol kulaklığı koparıp bana gönderiyorlar
Siz siz olun bu markadan ve CYN bilişimden uzak durun.
Kırık olan kısım
Alıntıyı görüntüle
Takmadan önce esnememiş hali
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığın herhangi bir insan kafasına sığabilmesi için alabilmesi gereken şekil ve esneme hali
Alıntıyı görüntüle
Bir de üşenmeyip yazı ekliyorum hani kutuyu eline alan tekniker okusun da problemi anlasın başka bir şeye dokunmasın ama yoook
Alıntıyı görüntüle
Cimere ve Tüketici hakem heyetine birer şikayet gönderdim ama pek umudum yok para çöpe gitti siz bulaşmayın firmaya.