Hawk fab koltuklar 7.500TL

ogrbz

80+
Reaksiyon skoru
131
Link Arkadaşlar Hawk'ın fab serisi 7.500tl ye düşmüş Kullananlar koltuktan bahsederse sevinirim.

fab 4 alırsanız en çok yaşayacağınız sıkıntı bel yastığının sürekli araya kaçmasıdır. hiç sabit durmuyor ve sürekli düzeltmek zorundasınız. çok rahat bi koltuk tek sorunu sanırım bu. kumaş olması da artısı.

fab 4 alırsanız en çok yaşayacağınız sıkıntı bel yastığının sürekli araya kaçmasıdır. hiç sabit durmuyor ve sürekli düzeltmek zorundasınız. çok rahat bi koltuk tek sorunu sanırım bu. kumaş olması da artısı.
onuda arkadan baglıyolardı bır ara

10 ay önce 5700 liraya almıştım.Çok pahalanmış.

almayın arkadaşlar bel yastığı bel fıtığı yapar ben de var kedime verdim o kullanıyor

Gaming gecesinde fame silverlar bu fiyata düşmüştü. Onları almak daha mantıklı.

Link Arkadaşlar Hawk'ın fab serisi 7.500tl ye düşmüş Kullananlar koltuktan bahsederse sevinirim.
2022 senesinde 3k kusure almistim. Hala kullanmaktayim. 3 kez garanti gordu. Adamlar gik demedi. Parca sagladilar. Ilgilendiler. Kisaca memnunum. Tavsiye ederim. Fakat suanki fiyatlar biraz abarti. Lakin piyasanin geneli bozuk oldugundan onemi yok.

'Param olsa da ben alsam'

2022 senesinde 3k kusure almistim. Hala kullanmaktayim. 3 kez garanti gordu. Adamlar gik demedi. Parca sagladilar. Ilgilendiler. Kisaca memnunum. Tavsiye ederim. Fakat suanki fiyatlar biraz abarti. Lakin piyasanin geneli bozuk oldugundan onemi yok.

'Param olsa da ben alsam'
Garanti için nereye yazıyoruz hocam koltuk sağa yattı benim rahatsız etmeye başladı

Valla on numara koltuk 125 kg'yim. Mekanizma yalama oldu komple alt takımı değiştirdiler. Öneriyorum markayı açıkçası. Alalı 1 seneyi geçti bu arada süngerler iyi durumda.

çok rahat bir koltuktur 100 kg üstündeysen 4-5 saatten sonra popo ağrısı yapabiliyor
65 kiloyum bel yastığı ile ilgili sorunlar var diyorlar bende almak istiyorum açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming gecesinde fame silverlar bu fiyata düşmüştü. Onları almak daha mantıklı.
Yarın tekrar düşermi peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve taksit seçeneği olurmu

exvega koltuk kovalardım. hawk 7.5k edeceğini düşünmüyorum var bendede. exvega koltuklar daha güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri