onuda arkadan baglıyolardı bır arafab 4 alırsanız en çok yaşayacağınız sıkıntı bel yastığının sürekli araya kaçmasıdır. hiç sabit durmuyor ve sürekli düzeltmek zorundasınız. çok rahat bi koltuk tek sorunu sanırım bu. kumaş olması da artısı.
2022 senesinde 3k kusure almistim. Hala kullanmaktayim. 3 kez garanti gordu. Adamlar gik demedi. Parca sagladilar. Ilgilendiler. Kisaca memnunum. Tavsiye ederim. Fakat suanki fiyatlar biraz abarti. Lakin piyasanin geneli bozuk oldugundan onemi yok.Link Arkadaşlar Hawk'ın fab serisi 7.500tl ye düşmüş Kullananlar koltuktan bahsederse sevinirim.
Garanti için nereye yazıyoruz hocam koltuk sağa yattı benim rahatsız etmeye başladı2022 senesinde 3k kusure almistim. Hala kullanmaktayim. 3 kez garanti gordu. Adamlar gik demedi. Parca sagladilar. Ilgilendiler. Kisaca memnunum. Tavsiye ederim. Fakat suanki fiyatlar biraz abarti. Lakin piyasanin geneli bozuk oldugundan onemi yok.
'Param olsa da ben alsam'
65 kiloyum bel yastığı ile ilgili sorunlar var diyorlar bende almak istiyorum açıkcasıçok rahat bir koltuktur 100 kg üstündeysen 4-5 saatten sonra popo ağrısı yapabiliyor
Yarın tekrar düşermi peki?Gaming gecesinde fame silverlar bu fiyata düşmüştü. Onları almak daha mantıklı.