Hawk fab koltuklar 7.500TL

65 kiloyum bel yastığı ile ilgili sorunlar var diyorlar bende almak istiyorum açıkcası
bel yastığı sorunlu değil ki sen bel desteğinin sabit bir şekilde kalmasını bahsediyorsan bunu yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

exvega koltuk kovalardım. hawk 7.5k edeceğini düşünmüyorum var bendede. exvega koltuklar daha güzel.
7.500 e ex vega bulamassın ama

bel yastığı sorunlu değil ki sen bel desteğinin sabit bir şekilde kalmasını bahsediyorsan bunu yapabilirsin

7.500 e ex vega bulamassın ama
evet onunda fiyatlar fırlamış en son ocaktamı ne 7.5kdi
yine indirim, kupon, kart kamp. vb ile almaya çalışırdım. hawk dan daha premium bi koltuk

exvega koltuk kovalardım. hawk 7.5k edeceğini düşünmüyorum var bendede. exvega koltuklar daha güzel.
Bende vesta alacaktım normalde. Bugün mağazada denedim ama pek hoşuma gitmedi nedense ve çok fazla olumsuz yorum gördüm internette

Bende vesta alacaktım normalde. Bugün mağazada denedim ama pek hoşuma gitmedi nedense ve çok fazla olumsuz yorum gördüm internette
bende hawk olmasa exvega andromeda düşünmeden alırdım :)

koltuk araştırıyom 1 haftadır xdrive anka mı bu mu yoksa exvega andromeda mı sizce yardımcı olur musunuz?

Rahatlık arayanlar ve ortalama ve düşük kilosu olanlar (70_80kğ) daha bilinmeyen markalara yönelsin (xrancer) . En azından oturma yeri çok rahatsız etmez. Oturma yerinin sünger yüksekliği çok düşük rahat diyenler ya aşırı kilolu olduğu için farkında değiller yada rahat bir koltuğun ne demek olduğundan bihaberler

fab 4 alırsanız en çok yaşayacağınız sıkıntı bel yastığının sürekli araya kaçmasıdır. hiç sabit durmuyor ve sürekli düzeltmek zorundasınız. çok rahat bi koltuk tek sorunu sanırım bu. kumaş olması da artısı.
Tüm fab serisi aynı v4 sadece rengi belirtiyor

Link Arkadaşlar Hawk'ın fab serisi 7.500tl ye düşmüş Kullananlar koltuktan bahsederse sevinirim.
2 seneden fazladır kullanıyorum pek memnun değilim. Bi süre sonra tak tuk ediyor gıcırdamalar başlıyor her yerini yağlasamda gitmiyor. Oturma minderi geniş ama sert. Sırtlık ve kafalık minderini sabitleme yöntemleri var ama iki minderde çok kullanışsız. Çok uzun süre oturunca bel ve sırt ağrısı yapıyor. Uzun süre oturacaksan ortopedik ofis sandalyelerine bak derim. Memnun olduğum kısımlar sandalye cidden sağlam. Tamam tak tuk ediyo vs felan ama cidden 2 senedir hor kullanmama rağmen bi yeri kırılmadı veya yalama yapmadı. Fakat kumaşında dikişlerde gerilmeler mevcut ilerde mutlaka yırtılacaktır‌. Parasına göre pek bişe beklememek lazım

Son düzenleme:
Geri