Neler Yeni

Hawk Frost hazır sistem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Baran ayhan
Bütçe
20000
Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem 20k internette bu sisteme denk geldim fiyatında indirim var bilgisayar parçalarından çok anlamam sizce almaya değer mi? Daha çok valorant,cs,LoL,fortnite,the finale vb. Rekabetçi oyunlar oynuyorum FPS değerleri bu oyunlarda ne olur?

AlevFırtınası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Alev Fırtınası
O asla alınmaz, 23k altı 2 tane f/p sistem var bütçene göre seçebilirsin. O rekabetçi oyunlarda fps değerin çok rahat monitörünün yenileme hızına yetişir o yüzden endişenlemene gerek yok. Ben senin yerinde olsam rekabetçi oyunlar oynadığım için DLSS'in D'sine dokunmayacağım için 18k olan sistemi alırdım. Bir ara yeni çıkan hikayeli oyunları da oynarım diyorsan 4060'lı sistem daha iyi olur tabii.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Baran ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O asla alınmaz, 23k altı 2 tane f/p sistem var bütçene göre seçebilirsin. O rekabetçi oyunlarda fps değerin çok rahat monitörünün yenileme hızına yetişir o yüzden endişenlemene gerek yok. Ben senin yerinde olsam rekabetçi oyunlar oynadığım için DLSS'in D'sine dokunmayacağım için 18k olan sistemi alırdım. Bir ara yeni çıkan hikayeli oyunları da oynarım diyorsan 4060'lı sistem daha iyi olur tabii.

Kral kusura bakma çok geç gördüm bilgisayar alma işini bir süre ertelemem gerekti.Attigin sistemlerin biri 57k biri 59k görünüyor bende mi bir yanlışlık var acaba ? Bir de şu sisteme denk geldim düşüncelerini merak ettim

Top Bottom