Hawk Future Mi̇ Zi̇o Koltuk Mu ?

HAWK FUTURE KOLTUK MU ? ZİO KOLTUK MU ?

• HAWK FUTURE

Oylar: 24 70.6%
  • ZİO

Oylar: 10 29.4%

• Oy kullanan toplam üye
    34
Malesef benimki de çöktü, süngeri dandik sanırım.
hocam hawkla konuştunuz mu peki söylediniz mi bir şey yapmadılar mı sonuçta garanti kapsamına girmesi gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çökme garantisi yok hocam hawkın
öyle bir şey olur mu süngeride onlar yapıyor sonuçta oda garanti kapsamına girer süngeri girmez diye bişe yok eğer değişmiyolarsa gidin şikayet edin

Malesef benimki de çöktü, süngeri dandik sanırım.
sen hangi modeli aldında çökme yaptı

hocam hawkla konuştunuz mu peki söylediniz mi bir şey yapmadılar mı sonuçta garanti kapsamına girmesi gerek

öyle bir şey olur mu süngeride onlar yapıyor sonuçta oda garanti kapsamına girer süngeri girmez diye bişe yok eğer değişmiyolarsa gidin şikayet edin

Çökme garanti kapsamında değildir, en basitinden her modelde şu kadar kiloya uygundur vs diyorlar sebebi; çökme olduğunda "Ağır bir/biri şey koymuşsundur/oturmuşdur kardeşim" demek için

Çökme garanti kapsamında değildir, en basitinden her modelde şu kadar kiloya uygundur vs diyorlar sebebi; çökme olduğunda "Ağır bir/biri şey koymuşsundur/oturmuşdur kardeşim" demek için
zio da böyle bir şey çıkıyor mu acaba

Ben de Hawk kullanıyorum da, Fature serisini kullanmıyorum. O seriye sahipse ve bizi bilgilendirirse çok sevinirim.
Fab V1 e sahibim, future serisini bilmiyorum ama hawk kaliteli marka kötü olacağını sanmıyorum

FAB v4. Müsait olunca iletişime geçeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri