🔥İndirim Hawk Gaming AIGO Klavyelerde İndirim 🔥🔥🔥

Butcher

80+
Reaksiyon skoru
16
GameGaraj'da görüp Hawk Gaming'ten aldığım Aigo klavye gerçekten hoşuma gitti kablosuz olması ekstra güzel paylaşmak istedim belki işinize yarar

Kullandıkça güncelleme sağlayacağım. Şu anlık pozitifim :D

AIGO100 koduyla 100₺ daha indirim alabiliyorsunuz.

WhatsApp Image 2024-08-16 at 14.01.58.jpeg

GameGaraj'da görüp Hawk Gaming'ten aldığım Aigo klavye gerçekten hoşuma gitti kablosuz olması ekstra güzel paylaşmak istedim belki işinize yarar

Kullandıkça güncelleme sağlayacağım. Şu anlık pozitifim :D

AIGO100 koduyla 100₺ daha indirim alabiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Switchler Jerrzi diyor herhangi bir bilgim yok kalitesi hakkında fakat hot-swap klavyeye ve boyutuna göre çok güzel fiyatlar.

Switchler Jerrzi diyor herhangi bir bilgim yok kalitesi hakkında fakat hot-swap klavyeye ve boyutuna göre çok güzel fiyatlar.
En çok tedirginliğim Jerrzi Switchlerdi, çok reklamını gördüm bu tip klavyelerin bir cesaret aldım hissiyatı çok güzel beğendim uzun vadede göreceğiz

günümüzde ledsiz klavye bilmiyorum şahsen ben almam çünkü klavye konumum masanın hemen altında sürgülü ray üzerinde akşam kesinlikle görünmüyor eskiden hemen üstüne beyaz led yapmıştım daha sonra ledli klavye alınca rahatlamıştım o yüzden bana hitap etmiyor :)

tek renkte olsa bir led gerekliymiş hocam bu şekilde pek satılacağını sanmam

Ben özellikle ledsiz tercih ettim yoksa Gamepower Eva seriside düşünülebilirdi ama benim isteklerimi karşıladı. Satış tarafından bakmak gerekirse kesinlikle bir led olması artı puan olacaktır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,663
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri