Servislik bir durumum olmadı ama internette pozitif yorumlarıda negatif yorumlarıda gördüm ne desem yalan olur. Yan kapak vidası bozuk gelmişti hemen gönderdiler bence probleminizi çözerlerFab v6 aldim tam 1 sene oldu gunluk 8 10 saat kullandim her zaman degil tabi amartisor bugun kaldiriyorum ertesi gun iniyor rahat bir koltuk evet ama cuma gununden belli hawk ka yaziyorum adresine amasor yollayacagiz diye hala yollayan yok malesef
Evde çalıştığım için ortalama 8 saat kadar kullanıyorum, kumaş olması bence büyük bir avantaj. Mekanizmaları güven veriyor bence Hawk Future serisinde bu işi bitirmiş kesinlikle öneririm. Mağaza fiyatlarını bilmiyorum ama sitelerinde Amazondan pahalı olarak gördüm arayıp bilgi almakta fayda var.Uzun süre bilgisayar başında duranlar için Future serisini önerir misiniz? Bir de acaba mağazada fiyatlar internete göre nasıl?
Evde çalıştığım için ortalama 8 saat kadar kullanıyorum, kumaş olması bence büyük bir avantaj. Mekanizmaları güven veriyor bence Hawk Future serisinde bu işi bitirmiş kesinlikle öneririm. Mağaza fiyatlarını bilmiyorum ama sitelerinde Amazondan pahalı olarak gördüm arayıp bilgi almakta fayda var.