Neler Yeni

hawk gaming koltuk önerir misiniz

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Bütçe
3000
bütçem max 3000 tl hepsiburadada şuanda tam olarak 3000 TL'ye satılıyor özellikle uzun süredir kullananların yorumlarını merak ediyorum 2. el düşünmüyorum, terlettiği için deri de düşünmüyorum daha iyi öneriniz varsa atabilirsiniz gidip 3.5-4 bin tllik atıp bütçeni yükseltip bunu alabilirsin demeyin. kullanmış olan ve kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Hawk fab v4 kullanıyorum ocakta 2 sene olucak. Genel olarak memnunum garanti hizmeti çok iyi iletişime geçtikten sonra seni mağdur etmiyorlar. Koltuk da yeterince rahat ancak sırt yastığı kısmı koltuğun arka kısmındaki boşluktan sarkma yapabiliyor kendimce yöntemler ile çözdüm sayılır bunun dışında memnunum.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hawk fab v4 kullanıyorum ocakta 2 sene olucak. Genel olarak memnunum garanti hizmeti çok iyi iletişime geçtikten sonra seni mağdur etmiyorlar. Koltuk da yeterince rahat ancak sırt yastığı kısmı koltuğun arka kısmındaki boşluktan sarkma yapabiliyor kendimce yöntemler ile çözdüm sayılır bunun dışında memnunum.
bende v4 rengini almayı düşünüyorum teşekkür ederim, garantiyle alakalı yorumlarda övgü gördüm baya bir.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
bende v4 rengini almayı düşünüyorum teşekkür ederim, garantiyle alakalı yorumlarda övgü gördüm baya bir.
Oturma kısmında bir çökme olmuştu benim gelip evimden aldılar 2 3 gün sonra yenisini göndermişlerdi. Kolçaklardan biri kırıldı kırılan kolçağı ve sağlam olanı söküp sabah kargoya vermiştim öğleden sonra ups hızlı kargo ile evime göndermişlerdi yenisini. Garantiden yana sıkıntı yaşamazsın yani.

Son düzenleme:

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oturma kısmında bir çökme olmuştu benim gelip evimden aldılar 2 3 gün sonra yenisini göndermişlerdi. Kolçaklardan biri kırıldı kırılan kolçağı ve sağlam olanı söküp sabah kargoya vermiştim öğleden sonra ups hızlı kargo ile evime göndermişlerdi yenisi. Garantiden yana sıkıntı yaşamazsın yani.
tamamdır baya iyiymiş o zaman sipariş vereceğim sanırım

Top Bottom