🔥İndirim Hawk Koltuklar - 2799₺

Arkadaşım 1500tlye almışti memnun şekilde kullanıyor

Hawk aldim hemen geri iade ettim günde 2 3 saat oturacaksan alinir ama uzun saatler için alinmaz oturma kısmı çok ince xdrive mağazasına gittim kasırga modeli aldım süngeri çok kalın 12 saat 15 saat pc başında oluyorum genelde

Koltuğa yaslanınca geriye gidiyor yaslanılmıyor arkasına başka sandalye koyup yaslanıyorum. Fotoğrafta civata yerinde olsa bile içindeki metal profil kırılmış o yüzden sabit durmuyor.
20221126_104405.jpg
20221126_104507.jpg

Koltuğa yaslanınca geriye gidiyor yaslanılmıyor arkasına başka sandalye koyup yaslanıyorum. Fotoğrafta civata yerinde olsa bile içindeki metal profil kırılmış o yüzden sabit durmuyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben aldığımda bu parça hasarlı gelmişti. Geri yaslanamıyordum koltukta. Müşteri hizmetlerini aradım yeni parça gönderdiler. Koltuğun hala garanti kapsamındaysa bir görüş derim.

Ben aldığımda bu parça hasarlı gelmişti. Geri yaslanamıyordum koltukta. Müşteri hizmetlerini aradım yeni parça gönderdiler. Koltuğun hala garanti kapsamındaysa bir görüş derim.
valla garantisi var mı bilmiyorum çekilişten çıkmıştı bana ama tamir edilir mi onuda bilmiyorum içini açıp başka bir demirle kaynak yapmak lazım

xdrive toryum modeli nays ile 2650 TL'ye geliyor ve sanki biraz daha sağlam gibi diyebilirim. Uzun yıllar sonucu hawk modeli sanki sıkıntılı olacakmış gibime geliyor bilemiyorum. Değerlendirmek ve bütçesini aşanlar için hepsiburada (nays ile) 2650 tl diyebiliriz.

valla garantisi var mı bilmiyorum çekilişten çıkmıştı bana ama tamir edilir mi onuda bilmiyorum içini açıp başka bir demirle kaynak yapmak lazım
Ne kadar oldu çıkalı? 2 yıl garantisi var aldığın koltuğun. Kaynak falan da uğraşmana gerek yok, parçanı değiştiriyorsun çözülüyor. 2 yılı geçmediyse alalı müşteri hizmetleriyle görüş.

Ne kadar oldu çıkalı? 2 yıl garantisi var aldığın koltuğun. Kaynak falan da uğraşmana gerek yok, parçanı değiştiriyorsun çözülüyor. 2 yılı geçmediyse alalı müşteri hizmetleriyle görüş.
23 haziran 2021 de aldım daha 1 yıl olmuş ama elimde kağıt falan yok sadece koltuk var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,777
Üyeler
188,476
Son üye
Robert Charlie
Geri