Hocam router alıp PC nin bulunduğu yerle modemin kesiştiği yere bir router koy ayrıca kablolu bağlantıyla kablosuz arasında çok büyük farklar oluyor hiç bir şey imkansız değildir
Dostum kablo ile bağlanan daha iyi olur mesela ben kendimden örnek vereyim modem salondaydı kablo çekemiyordum ve bağlantı yavaştı. Ben 3. Cü Katta oturuyorum kutu benim odamın duvarının karşısındaydı duvarı delip ek çıkararak odama çektim. En iyisi.
Kablo çekmem imkansız hem aile evi oluşundan hem mesafe oluşundan hem de modemin fibere bağlanması için çok berbat bir yerde durması gerektiğinden istesem de kablo çekemem tek çözümüm kablosuz bağlantı.
Çok iyi gözüküyor fakat harici bir anteni yok benimle modem arasında 20 metre fark var bu da normal bir adaptörün 5 g yi ancak 1 diş görmesine sebep oluyor mesafenin dışında yaklaşık toplam 40 70 cm kalınlığında duvarlar var iyi çeker mi hız konusunda tatmin eder mi bilemiyorum sizin ürün hakkındaki yorumunuzu daha detaylı olarak bekleyeceğim.
Bak delmen gerekmez şöyle yap modeme tak etherneti sonra kapı etraflarından geçir ve tuttur kapının üstünden dolaştır altından geçir fln delmen gerekmez, kablo kessinlikle tavsiyemdir yine de adaptör istiyorsan arkadaşların tavsiyelerini dinle.
ürünler hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Açıkcası hemen gidip almak da istemiyorum sonuçta en uygun fiyata alabileceğim maksimum performansı istiyorum.
5Ghz desteği yok.
Kablo ile bağlan diyenlerin hiç biri wifi adaptör kullanmadıkları için hemen kablo bağla yok şöyle yap yok böyle yap diyor . Adam kablo çekemem demiş daha kablo çek diyorsunuz. Sakın pci-e daha iyidir deyip pci-e kart alma. Ben TP Link Archer T2U kullanıyorum. 5Ghz bandında sorunsuz kayıpsız kullanıyorum. Sen daha üst düzey bir adaptör almalısın. T9UH bunun gibi.
Hocam çok teşekkür ederim gerçekten koca forumda okuyarak yazan bir siz varsınız herhalde. Ancak önerdiğiniz adaptör fazla pahalı açıkcası öğrenciyim ve aileme yük olmadan harçlıklarımla kendim biriktirip almak istiyorum yine de bu ürün hakkındaki yorumunuzu çok merak ediyorum alsam bir öğrenci olarak verdiğim paradan pişman olur muyum ayrıca şuan bilgisayarın olduğu bölgede 5g ye telefondan giremiyorum bağlantı gücü yetmiyor 1 diş bile zor görüyor ancak bu üründe bu sorunu yaşar mıyım tahminen paketimin ne kadarından faydalanabilirim (kablosuz halinde) cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
Dostum sen de pek okumamışsın kablo konusunda isyanı sana değil diğer arkadaşlara senin önerilerin hakkında 5g destekleri olmadığını belirtti yine de teşekkürler önerilerin için.
5Ghz desteği yok.
Kablo ile bağlan diyenlerin hiç biri wifi adaptör kullanmadıkları için hemen kablo bağla yok şöyle yap yok böyle yap diyor . Adam kablo çekemem demiş daha kablo çek diyorsunuz. Sakın pci-e daha iyidir deyip pci-e kart alma. Ben TP Link Archer T2U kullanıyorum. 5Ghz bandında sorunsuz kayıpsız kullanıyorum. Sen daha üst düzey bir adaptör almalısın. T9UH bunun gibi.
5Ghz desteği yok.
Tamamdır usta hallettim okul harçlığımın dışında bir de işe gidip 2 hafta içinde parayı toplamayı planlıyorum konuyla ilgilenen herkese teşşekkür ediyorum ellerinize sağlık iyi forumlar.