Neler Yeni

Hayat aşırı sıkıcı gelmeye başladı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,577
İsim
uwu
normalde de öyleydi bilmiyorum artık nedensizce hiçbir şey yapasım gelmiyor önceden müzik dinlemeyi , oyun oynamayı seven birisiydim ama olmuyor belki modum düzelir dedim sayfa açtım tuttu ama günlük pskolojim yüzünden sayfayı biraz karıştırdım . önceden video hazırlarken bile güzelken şuan yapamıyorum beynim durmuş gibi eski yaratıcılığım gitti olmuyor sayfanın bazı videoları çok izleniyor diğerleri 20k /50k pek takmıyorum ama ciddi anlamda boşluk hissi var

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
normalde de öyleydi bilmiyorum artık nedensizce hiçbir şey yapasım gelmiyor önceden müzik dinlemeyi , oyun oynamayı seven birisiydim ama olmuyor belki modum düzelir dedim sayfa açtım tuttu ama günlük pskolojim yüzünden sayfayı biraz karıştırdım . önceden video hazırlarken bile güzelken şuan yapamıyorum beynim durmuş gibi eski yaratıcılığım gitti olmuyor sayfanın bazı videoları çok izleniyor diğerleri 20k /50k pek takmıyorum ama ciddi anlamda boşluk hissi var

Kendine sürekli ulaşabileceğin hedefler koy hocam. Ben boşluk hissini ancak böyle çözebildim. İnsanın yaşama nefes almaya bir amacı olmayınca hayat kocaman bir boşluk oluyor bana kalırsa.

Clayz

80+ Silver

sayfa nıck versene takıp edıyım merak ettım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,577
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendine sürekli ulaşabileceğin hedefler koy hocam. Ben boşluk hissini ancak böyle çözebildim. İnsanın yaşama nefes almaya bir amacı olmayınca hayat kocaman bir boşluk oluyor bana kalırsa.
Hocam 50k olayım dedim şuan 71k ama izlenmeler bir anda düştü bir video 50k izleniyor birisi 10k . Baya düzensiz hesabın paylaşım saatleri

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam 50k olayım dedim şuan 71k ama izlenmeler bir anda düştü bir video 50k izleniyor birisi 10k . Baya düzensiz hesabın paylaşım saatleri
Hocam izlenmeleriniz tabii ki yükselip düşecek tabii ki çoğu zaman aynı olmayacak aynı seyretmeyecek. Sırf bu yüzden umutsuzluğa kapılmamanız gerekiyor çünkü dediğim şeylerin olabileceğini sizde biliyorsunuz. Yaptığın iş keyif alınarak yapılmalı hocam. Eğer kendini sürekli daha fazla izlenmek için zorluyorsan kendine biraz zaman tanı çünkü tıkanmış gibi hissettmen gayet normal. İşini keyif alarak yap izlenmelere çok takılma.

yaman..k

80+ Silver
Kendine bir ilgi alanı bul örneğin elektrik veya bahçe işleri gibi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,577
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendine bir ilgi alanı bul örneğin elektrik veya bahçe işleri gibi.
şarkıları dinleyerek ve paylaşarak zamanımı geçiriyorum güzel de bir sayıda kitle topladım ama içeriklerin kalitesi berbat ve bende biraz düzensiz ve özensiz hazırlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
...
Bende çok sıkılıyorum. Resmen bela arıyorum bir şey olsun da bakayım diye ama yok. Belki, birazcık hareket iyi gelebilir. Şınav çekmek gibi.
Videolarınızın izlenmemesi sorun olmasın. İzlenen videolara ağırlık verin. Yine izlenmezse, yığılmak yok, yola devam.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,602
İsim
Sarp Yılmaz
Ben de bir dönem instagramla uğraştım ve ruh halimin bozulmasından dolayı depresyona girmemden dolayı hata yapıp sattım şu an başlıyorum fakat tutmuyor ve uğraşasım da gelmiyor oraya tekrardan gelmesi için demem o ki boşlama güzel şeyler olur oradan.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,577
İsim
uwu
Ben de bir dönem instagramla uğraştım ve ruh halimin bozulmasından dolayı depresyona girmemden dolayı hata yapıp sattım şu an başlıyorum fakat tutmuyor ve uğraşasım da gelmiyor oraya tekrardan gelmesi için demem o ki boşlama güzel şeyler olur oradan.
boşlamadan çok kalitesiz çok fazla atıyorum ve aşırı fazla oluyor dün 12 tane atmıştım bu gün 4 tane sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende çok sıkılıyorum. Resmen bela arıyorum bir şey olsun da bakayım diye ama yok. Belki, birazcık hareket iyi gelebilir. Şınav çekmek gibi.
Videolarınızın izlenmemesi sorun olmasın. İzlenen videolara ağırlık verin. Yine izlenmezse, yığılmak yok, yola devam.
en çok izlenenler motor arkaya müzik ondan sonrada shape of you var gerisinin çoğu 10/100k arası

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
miyuw

bütün hevesini mutluluğunu 70k insanın zevkine göre olan bir edit sayfasına bağlamamalısın yeni bişeylere başla sana cidden iyi gelen şeylere yönelip onlara odaklan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,681
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~