Neler Yeni

Hayat gayem yok gibi hissediyorum ( sizce neden)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Hayat gayem yok gibi hissediyorum. Hiç bir şey beni yaşama itmiyor hiç bir şekilde hayata devam etme isteği yok motive eden bir şey yok. Öldükten sonra ne olacak bu hayat boşa mı gidecek bilinmezlik içinde.
Sizce neden böyle düşünüyorum hocalarım düşünceleriniz neler cidden merak ediyorum.
Dh sürmüyorsan hayat gayenin olmamasi normal 👌
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm dinler saçmalıktan ibarettir dostum. Tabii bu kendi fikrim.
Sende saçmasin kafana göre discord sv sinden bağimsiz sirf yaptiğim bir şeye tilt olduğun için da discord sunucusundan banliyorsun 🤭

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sende saçmasin kafana göre discord sv sinden bağimsiz sirf yaptiğim bir şeye tilt olduğun için da discord sunucusundan banliyorsun 🤭

Uzun zamandır Discord kullanmıyorum. Seviyesi düşük tüm herkesten tilt olduğum doğrudur ama.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Böyle bir konu nasıl din konusuna dönebilir? Çözüm, öneri sunmak varken dinleri tartışıyorsunuz.

Hanaz

80+ Gold
Hayat gayem yok gibi hissediyorum. Hiç bir şey beni yaşama itmiyor hiç bir şekilde hayata devam etme isteği yok motive eden bir şey yok. Öldükten sonra ne olacak bu hayat boşa mı gidecek bilinmezlik içinde.
Sizce neden böyle düşünüyorum hocalarım düşünceleriniz neler cidden merak ediyorum.
iyi bir pc aldım ama bu mesajı göndermek için 5 dk bekliyorum sence kim daha kötü
1696264617872.png

edit : kablonet pişmanlıktır

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Uzun zamandır Discord kullanmıyorum. Seviyesi düşük tüm herkesten tilt olduğum doğrudur ama.
Seviyem düşük değil sadece sen boşdan yere tilt olan bir insansın o kadar yetkini boşa kullanmandan başka bir şey yaptiğin yok discordu birakman sunucudaki insanlar için iyi olmuş

Top Bottom