Neler Yeni

Hayatımda kullandığım en saçma ve pahalı ürün

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
Merhaba bugün sizinle bir öneri değil kullanıcı görüşü paylaşacağım paylaşacağım ürün:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1350974-REG/asus_rog_rapture_gt_ac5300_triband.html (aldığım site bu değil amazondan aldım)

arkadaşlar bu konuyu sabah açmayı düşünüyordum fakat bi sebepten ötürü hastaneye gitmem gerekli neyse ilk önce bu modem koca bir para israfı yakalşık tam 4000TL evet bazılarının pc sinden bile pahalı bunu ilk olarak benim internet hızımın çok düşük olması nedeniyle aldım bunu almadan önce 15 mbs dowland 0.64 upload alıyodum bundan sonra 30 dowland 12 upload almaya başladım hız artışı oldu ama bana dediklerine göre yaklaşik 1000 upload alacaktım nerede ? yok ama menzilde gerçekten çok fazla artış oldu bunun nedeni kenarlarındaki antenleri gerçekten önceden alt kattan bile alamazken artık karşı apartmanda benden 100 m civarı uzak olan daireden bile aynı hızı aldım ne yazıkkı daha uzakta deneyemedim kısaca yurt dışında işe yarar mı bilmem ama türkiyede resmen israf tabii ki ben bunu geri iade ettim çünkü daha 1 hafta oldu ve şu anda https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-dual-band-ac750-3-antenli-modem-1178910.html bu ürünü sipariş ettim inşallah iyi çıkar iyi günler

MODEM RESMİ;

SAMSUNG Note 20 gallery photo 5463837465657583726354676.jpg

iyi günler iyi akşamlar

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Modemin hızı arttıracağını düşünmüşsün? İnternet paketinle alakalı bir şey o :)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Gaming modem !

İnternetın hız artışı internet sağlayıcın ve paketin ile alakalı.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hahaha ne saçma bir konu? Modem sana 1000mbqs'ye kadar destek sunuyor senin paketin ne ise o hızı alırsın 4k TL'yi modem yerine paket yükselmesine yatırsan hızın daha çok artardı
Ah cahillik ahh komik duruma düşüyorsunuz yapmayın!

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemin hızı arttıracağını düşünmüşsün? İnternet paketinle alakalı bir şey o :)
biliyorum zaten ben internet paketimi aldıktan sonra aldım aylık 400 tl idi fatura 1 aylık ödedim sonra 100 dowlands aldım inş verir ben o modemi zaten yetkili servis dediği için aldımbu hızı almanız için bunu almanız lazım dediler aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming modem !

İnternetın hız artışı internet sağlayıcın ve paketin ile alakalı.
biliyorum zaten ben internet paketimi aldıktan sonra aldım aylık 400 TL idi fatura 1 aylık ödedim sonra 100 dowlands aldım inş verir ben o modemi zaten yetkili servis dediği için aldımbu hızı almanız için bunu almanız lazım dediler aldım

Hahaha ne saçma bir konu? Modem sana 1000mbqs'ye kadar destek sunuyor senin paketin ne ise o hızı alırsın 4k TL'yi modem yerine paket yükselmesine yatırsan hızın daha çok artardı
Ah cahillik ahh komik duruma düşüyorsunuz yapmayın!
biliyorum zaten ben internet paketimi aldıktan sonra aldım aylık 400 TL idi fatura 1 aylık ödedim sonra 100 dowlands aldım inş verir ben o modemi zaten yetkili servis dediği için aldımbu hızı almanız için bunu almanız lazım dediler aldım

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
BTS Lover :D BTS. Neyse çok da üstüne gitmemek lazım beyler. Bu yaşlarda böyle oluyorlar.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
yetkili servis dediği için aldımbu hızı almanız için bunu almanız lazım dediler aldım
Geçmiş olsun kankam iyi araştır bundan sonra. Evine gelen internet altyapınla alakalı.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BTS Lover :D BTS. Neyse çok da üstüne gitmemek lazım beyler. Bu yaşlarda böyle oluyorlar.
keşke imzamı 1 dk önce silmeseydimde okuyabilseydin KARDEŞİM BEN FANI DEĞİLİM ANONİMLİK İÇİN al tekrar imzaya yazıyom

Geçmiş olsun kankam iyi araştır bundan sonra. Evine gelen internet altyapınla alakalı.
sağol kardeşim ama çözdüm destekleyen internet paketine geçtim modem 1 haftalık olduğu için iade ettim biraz zor olsada

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
keşke imzamı 1 dk önce silmeseydimde okuyabilseydin KARDEŞİM BEN FANI DEĞİLİM ANONİMLİK İÇİN al tekrar imzaya yazıyom

sağol kardeşim ama çözdüm destekleyen internet paketine geçtim modem 1 haftalık olduğu için iade ettim biraz zor olsada
Saygısızlık gibi olmasın ama bilgin bu seviyedeyken makine mühendisliği okuyor olman ülkenin eğitim sisteminin ne kadar iç karartıcı olduğun tekrar gözler önüne seriyor. Biraz araştırmacı olmanı tavsiye ederim.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
Saygısızlık gibi olmasın ama bilgin bu seviyedeyken makine mühendisliği okuyor olman ülkenin eğitim sisteminin ne kadar iç karartıcı olduğun tekrar gözler önüne seriyor. Biraz araştırmacı olmanı tavsiye ederim.
kardeşim ben direkt sordum alırmıyım altyapıda sorun olur mu hayır olmaz siz modemi almanız yeterli geri klanını yetkili servisimiz helledicek dediler

Hem konu nereden benim okuluma geldi ve dediğini anlamadım

2671e0601faf3b43874e061ff665e3e2.png

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
kardeşim ben direkt sordum alırmıyım altyapıda sorun olur mu hayır olmaz siz modemi almanız yeterli geri klanını yetkili servisimiz helledicek dediler

Hem konu nereden benim okuluma geldi ve dediğini anlamadım

Alıntıyı görüntüle
İmzandan bahsetmişsin okuyasım geldi LUL

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kanka bir modeme 4.000 Tl verip hız artmasını bekliyorsan kusura bakma ya para çok geliyor ya da bilgisizsin.
Benim Pc toplasan 1.000 Tl etmiyor , internet hızı sağlayıcınla alakalıdır.
Antenleri elimle hava da tutarım gene de 4.000 TL modeme vermem.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
Kanka bir modeme 4.000 TL verip hız artmasını bekliyorsan kusura bakma ya para çok geliyor ya da bilgisizsin.
Benim Pc toplasan 1.000 TL etmiyor , internet hızı sağlayıcınla alakalıdır.
Kanka bir modeme 4.000 TL verip hız artmasını bekliyorsan kusura bakma ya para çok geliyor ya da bilgisizsin.
Benim Pc toplasan 1.000 TL etmiyor , internet hızı sağlayıcınla alakalıdır.
bu tepkinin aynısını veren oldu diğer yorumları okursan sevinirim bunları cevapladım

İmzandan bahsetmişsin okuyasım geldi LUL
ben anlamadım şimdi bu benim makine mühendisliği okumaktan az mı bilgiye sahibim çokmu yani bu bölümden daha mı yüsek bölmde olmalımıyım yoksa aşşağıda mı

Top Bottom