Neler Yeni

Hayatımda kullandığım en saçma ve pahalı ürün

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
bu tepkinin aynısını veren oldu diğer yorumları okursan sevinirim bunları cevapladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben anlamadım şimdi bu benim makine mühendisliği okumaktan az mı bilgiye sahibim çokmu yani bu bölümden daha mı yüsek bölmde olmalımıyım yoksa aşşağıda mı
Kendi fikrimimi soruyorsun yoksa duymak istediğini mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
bu tepkinin aynısını veren oldu diğer yorumları okursan sevinirim bunları cevapladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben anlamadım şimdi bu benim makine mühendisliği okumaktan az mı bilgiye sahibim çokmu yani bu bölümden daha mı yüsek bölmde olmalımıyım yoksa aşşağıda mı
Bir A2 Türkçe anı daha.

Yetkili servis sizi yanıltmış veya siz araştırmadan çok pahalı bir ürün almışsınız. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Modemin hızı arttıracağını düşünmüşsün? İnternet paketinle alakalı bir şey o :)
:D
sağol kardeşim ama çözdüm destekleyen internet paketine geçtim modem 1 haftalık olduğu için iade ettim biraz zor olsada
Paket desteklese altyapı desteklemeyebilir. Ayrıca bu modem değil router her şeye modem demeyi bırakın artık (genel).
Saygısızlık gibi olmasın ama bilgin bu seviyedeyken makine mühendisliği okuyor olman ülkenin eğitim sisteminin ne kadar iç karartıcı olduğun tekrar gözler önüne seriyor. Biraz araştırmacı olmanı tavsiye ederim.
Bilinçsiz İnternet Kullanıcıları Serisi bu yüzden var.
Kanka bir modeme 4.000 TL verip hız artmasını bekliyorsan kusura bakma ya para çok geliyor ya da bilgisizsin.

ne dediğini bile anlamadım.

Top Bottom