Neler Yeni

Hayatımda ...... ları eksik yapiyorum diye 5 cümle (odev)

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ferit Paşalarlı
arkadaşlar hayatimda şunlalri şunlari eksik yapiyorum diye 5 cümle kurun dedi odev verdi felsefeci aklima birsey gelmedi yardim edermisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Hayatımda sorumluluklarını eksik yapıyorum diyip bir tane tek bırak.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Felsefeci ise şöyle yaz uzun uzun yazacağım. Aslında insan bir şeyleri mi eksik yapar yoksa başkaları ona eksik yaptığını söylediği için mi eksik yapar? Kimi için 1 saat çalışma fazla iken kimi için 1 saat çalışma azdır, yani aslında ben mi bir şeyleri eksik yapıyorum yoksa insanlar yine kendilerinin belirlediği sınırlar içinde kendini eksik yapmış mı hissediyor veya hissetme ihtiyacında bulunuyor? Bana kalırsa her iki taraftan da hiç kimse kusursuz, eksiksiz olmadığı gibi kimse de mükemmel değildir.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

Rammstein

80+ Silver
Aklımı 5 cümle kuramayacak kadar eksik kullanıyorum. Bunda da kopya almazsın ya.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
spor var sanırım

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Felsefeci ise şöyle yaz uzun uzun yazacağım. Aslında insan bir şeyleri mi eksik yapar yoksa başkaları ona eksik yaptığını söylediği için mi eksik yapar? Kimi için 1 saat çalışma fazla iken kimi için 1 saat çalışma azdır, yani aslında ben mi bir şeyleri eksik yapıyorum yoksa insanlar yine kendilerinin belirlediği sınırlar içinde kendini eksik yapmış mı hissediyor veya hissetme ihtiyacında bulunuyor? Bana kalırsa her iki taraftan da hiç kimse kusursuz, eksiksiz olmadığı gibi kimse de mükemmel değildir.
Dediğimi yaz 100 puan vermezse numarasını ver ben konuşayım.

Top Bottom