dreamuiz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 397
- İsim
- Anıl Aykın
Onu da bilgisayar sağlıyor. Bilgisayara bir süre ara vermeniz lazım, acil bir şey olmadığı sürece. Dediklerimi yapmakla vakit harcayabilirsiniz ya da sizin içinizden ne geliyorsa onu yapın bizim burada size sadece öneri vermek düşer. En kötü sadece dışarı çık hava almaya. Nasıl bir yer orası bilmiyorum ama illa kendi başına kalabileceğin, gezebileceğin bir yer vardır. Böylelikle bazı şeyleri düşünedebilirsiniz.Futbol oynuyordum ama bıraktım dediğim gibi uyku problemlerimde var Şuan 2 Saat uyku ile okuldayım kendimi Hiç iyi hissetmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
en kötü değil hatta ilk olarak bundan başlamak, kafanızdaki şeylere cevap vermenizi sağlayan en iyi yol...Onu da bilgisayar sağlıyor. Bilgisayara bir süre ara vermeniz lazım, acil bir şey olmadığı sürece. Dediklerimi yapmakla vakit harcayabilirsiniz ya da sizin içinizden ne geliyorsa onu yapın bizim burada size sadece öneri vermek düşer. En kötü sadece dışarı çık hava almaya. Nasıl bir yer orası bilmiyorum ama illa kendi başına kalabileceğin, gezebileceğin bir yer vardır. Böylelikle bazı şeyleri düşünedebilirsiniz.