Neler Yeni

Hayatimi düzene/yoluna sokmak

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Anıl Aykın
Futbol oynuyordum ama bıraktım dediğim gibi uyku problemlerimde var Şuan 2 Saat uyku ile okuldayım kendimi Hiç iyi hissetmiyorum
Onu da bilgisayar sağlıyor. Bilgisayara bir süre ara vermeniz lazım, acil bir şey olmadığı sürece. Dediklerimi yapmakla vakit harcayabilirsiniz ya da sizin içinizden ne geliyorsa onu yapın bizim burada size sadece öneri vermek düşer. En kötü sadece dışarı çık hava almaya. Nasıl bir yer orası bilmiyorum ama illa kendi başına kalabileceğin, gezebileceğin bir yer vardır. Böylelikle bazı şeyleri düşünedebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu da bilgisayar sağlıyor. Bilgisayara bir süre ara vermeniz lazım, acil bir şey olmadığı sürece. Dediklerimi yapmakla vakit harcayabilirsiniz ya da sizin içinizden ne geliyorsa onu yapın bizim burada size sadece öneri vermek düşer. En kötü sadece dışarı çık hava almaya. Nasıl bir yer orası bilmiyorum ama illa kendi başına kalabileceğin, gezebileceğin bir yer vardır. Böylelikle bazı şeyleri düşünedebilirsiniz.
en kötü değil hatta ilk olarak bundan başlamak, kafanızdaki şeylere cevap vermenizi sağlayan en iyi yol...

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara
Evde bir yere kadar gelişirsin. Spor salonu öncesi acemilik atmayı istiyorsan kesin yap, evde kendini baya gazla, kendine güven, ondan sonra canavar olma yolun açıktır. Yemeğine uyku saatine kadar dikkat et ona göre plan yap. En azından bunlar bile seni bir süre oyalar, yeni hobiler keşfedersin nerede yaşadığın sorun değil, önemli olan yalnızlığı ve sorunlarını hallet daha rahat olursun.
Hocam konu Baya eski farkındayım ama evde spor yapmayı Uzun süredir düşünüyorum yardımcı olurmusunuz? 1.75 Boyum var Kilom 60 - 70 Civarı Ve dambıl seti almayı düşünüyorum önerir misiniz? kaç kg almam gerektiğini vs. Evde bir yere kadar gelişicegimide biliyorum ama Evde başarabilicegime inanıyorum önerileriniz varmıdır?

Kara*

80+ Silver
Hocam konu Baya eski farkındayım ama evde spor yapmayı Uzun süredir düşünüyorum yardımcı olurmusunuz? 1.75 Boyum var Kilom 60 - 70 Civarı Ve dambıl seti almayı düşünüyorum önerir misiniz? kaç kg almam gerektiğini vs. Evde bir yere kadar gelişicegimide biliyorum ama Evde başarabilicegime inanıyorum önerileriniz varmıdır?
10-25 kg arası dambıl ideal bununla başla zamanla yükseltirsin halter de aynı şekilde alacaksan o civarlarda başlasan sorun olmaz

mckcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mirzahan Kara
10-25 kg arası dambıl ideal bununla başla zamanla yükseltirsin halter de aynı şekilde alacaksan o civarlarda başlasan sorun olmaz
Bunları set şeklindemi alayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spor yapmak boy uzatmayı durdurur vs Bir şeyler görmüştüm Bu doğrumu?

Son düzenleme:
Top Bottom