Hasan enes
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 185
- İsim
- Hasan enes
Öncelikle kendimi tanıtayım adım hasan Enes 20 yaşındayım hayatımı düzene sokmak istiyorum sizden bı abi kardeş tavsiyesi duymak istedim küçüklüğümden beri anne babam hep kavga ederdi normal bir günümüz olmuyor bu yaşıma geldim halen aynı durum hep kavga gürültü eksik olmuyor babam beni küçükken aşırı döverdi sopayla sırtımda odunmu kırmadı yumruklamadımı herneyse bende artık kafayı bozmuş durumdayım hep kendimden 7 yaş küçük kardeşimle uğraşıyorum o bana ters bir şey söyledimi kaldıramıyorum babamın bana yaptığını yaptım ve kendimden çok tiksinmeye başladım benim yüzümden onu ittim yüzü masaya çarptı kardeşimin yüzüne dikiş attılar 1 sene oldu halen etkisinden çıkamıyorum yüzünde halen izi var ve gördükçe çok üzülüyorum şuan aramız iyi ama onun etkisinden kolay kolay çıkacağını zannetmiyorum 5 .ci sınıftan 8.ci sınifa kadar süleymancılar yurdunda kaldım oyüzdenmidir bilmem aşırı özgüvenim düşük bu yaşıma kadar bir kez bile sevgilim olmadı sevgiliyi bırak sohbet edicek kız bile çok uzak duruyorum hep sokakta yürürken yasitim kız geçtiğinde yüzüne bile bakamıyorum kalbim küt küt atıyor velasım kelam o konudanda muzdaribim bu yaşıma kadar herhangi bir işte çalışmadım hep e ticaret yaptım e ticaretten kastım oyun al sat yaptım ufak tefek kendi kendime yettim kendi arabamı PC telefonumu 18 yaşında aldım araba dediğimde şahin ama olsun askerliğimi de yeni bitirip geldim elimde meslek yok ögüvenlik kartım var şuan özel güvenlik işi yapıyorum ama bu maaşlada bir yere varamayacagimi çok iyi biliyorum ne sigaram var ne alkolüm birikim yapıyorum ufak tefek ama nafile + söyle bir hususumda var mazur görün aşırı 31 çekiyorum günde en az 5 6 kere insan uyuyup gece 4 te uyanınca cekermi işte ben çekiyorum birakamıyorumda her seferinde bırakıcam diyorum ama nafile hiç uğrasim olmadigimdanmidir bilmiyorum sizden tavsiye istiyorum lütfen bana akıl verin