Neler Yeni

Hayatımızı beklentiler üzerine kurmak

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
miyuw
bugün bir yaşıma daha girdim ve her yaş bir farkındalık.. Hayatımın sadece insanlar ve onların kararlarına göre şekillendiğini fark edişimin üzerinden sadece 2 saat geçti. Hep bir beklenti içinde oluşum beni fazlasıyla yordu her şeyi akışına bırakmak da hayattan soyutlaşmama ve insanlardan uzaklaşmama, içime kapanmama sebep olur diye bunu da yapamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum tek istediğim beklentilerimin karşılanması ya da beklentiye girmemem ne yapmalıyım?

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
...
bugün bir yaşıma daha girdim ve her yaş bir farkındalık.. Hayatımın sadece insanlar ve onların kararlarına göre şekillendiğini fark edişimin üzerinden sadece 2 saat geçti. Hep bir beklenti içinde oluşum beni fazlasıyla yordu her şeyi akışına bırakmak da hayattan soyutlaşmama ve insanlardan uzaklaşmama, içime kapanmama sebep olur diye bunu da yapamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum tek istediğim beklentilerimin karşılanması ya da beklentiye girmemem ne yapmalıyım?
İlk olarak doğum gününüz kutlu olsun. Güzel bir yaş geçirmenizi diliyorum. Yüksek ihtimal yaşınızın ilerlemesi ile gelen zamanın azalma/geçmesi hissi ile olumsuz düşüncelere kapıldınız. Size şunu söyleyebilirim ki. Hayat akışına bırakılmaz. Hayat beklentiler ile geçmez. Her konuda bizim bir çabamız olmalı. Önce isteyerek başlamalı sonra onun üzerine uğraşmalıyız. Ne yazık ki bekleyerek, hayatı akışına bırakarak istediklerimizin olmasını bekleyemeyiz. Beklentiye girmemek için uğraşmalısınız o kadar. Abartılacak bir şey veya çok zor bir şey istemiyorsanız bir şekil olur zaten. Yaşınız kaç bilmiyorum ama kesinlikle hayattan soyutlaşmak ve insanlardan uzaklaşmaktan kaçınmanız takdire şayan. Aynı şekilde devam edin. Bir tane hayatımız var. Bu hayatımızda da beklentilerimizi gerçekleştiremesek bile gerçekleştirmeye çalışarak geçirelim. Kendimizi umutsuzluk durumunda bulmayalım. Kendinize iyi bakın.

beklentilerini gelip kimse karşılamayacak
bir yerini kaldırıp kendin yapacaksın yanlış anlama ama
dua ettiğin zaman hiç havadan para geldi mi hayır
bende senin gibiydim arkadaşım yoktu soyutladım kendimi yıllarca elime ne geçti sım sıkı bok gibi bir hayat
bu kafadan 4 ay önce çıktım çok mutluyum sosyalleşiyorum yeni arkadaşlar tanıyorum (kalkıp Antalya'dan İstanbul'a benim için gelen biri)
ne ögrendim dersen bunların hiç birine gerek yokmuş yaşamak için bir tane hakkımız var onu en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım
dünya bile yaşlanıyor döndüğünde gençleşmiyor yani velhasılıkelam SENİN HAYATINI SADECE SEN DÜZELTEBİLİRSİN

Top Bottom