Neler Yeni

Hayatınız da merak ettiğiniz ama hiç oynamadığınız oyun var mı?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Roblox'u merak ediyorsan yükleyip oynayabilirsin. Ücretli değil bir şey değil. Mesela ben RDR 2'yi merak ediyorum. Hiç satın almadım veya oynamadım. Videolarını falan da izlemiyorum ileride alırım oynarım diye.

PowerXitinia

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Roblox'u merak ediyorsan yükleyip oynayabilirsin. Ücretli değil bir şey değil. Mesela ben RDR 2'yi merak ediyorum. Hiç satın almadım veya oynamadım. Videolarını falan da izlemiyorum ileride alırım oynarım diye.
robloxun tam olarak amacını kavrayamadım

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
GTA5 ve LOL. Bu ikisini yıllarca merak etmiştim ama ikisini de yakın zamanda oynayıp merakımı giderdim.

Bir de ilk oyunu bitirdiğimden beri TLOU 2 vardı onu da şuan oynuyorum daha bitmedi.

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Metin2 de çok iyi çarı olup vs videosu atanlar gibi olmak isterdim. Normal oyunlar alıp oynanabilir çünkü

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
Elden ring. Bir videosunu bir gameplayini bile izlemedim tek bildiğim boss kestiğimiz.
Bende baya merak ediyodum satış sitelerinden paylaşımlı hesap aldım ama oyun çok ağır geldi bana ve maks 1 saat oynadım. souls like oyunlar bana göre değil sanırım :D
Benim RDR2
Ve nasıl hiç roblox oynamadın oyun oynayan bir kişi illaki bir kez oynamıştır
bunuda dolar uçmadan önce 120 tlyemi ne almıştım bayadır duruyodu kütüphanede başladım başlayacam 1 saat oynadım sarmadı ama sonradan açılıyor deniliyor. Ancak hikayesi çok uzun o kadar vakit bulup bitirebilirmiyim ileride bilmiyorum.

Top Bottom