Hayatan sıkıldım bom bok geciyor hayatım hic dodruduzghun sosyal hayat yok para pul yok yok yok yok ekranda filim izlemekten instagram oyunlar takılıyorum evden cıkmadan aylarca mutfağa bile gidesim yok odamdan cıkmıyorum hic yaşım 14 napabilirim
para zor kazanılan birşeydir. emek versen bile o para değerini kaybediyorsa bu hayatın değil , 2018'de yapılan tercihlerden birinin sonucudur.Hayatan sıkıldım bom bok geciyor hayatım hic dodruduzghun sosyal hayat yok para pul yok yok yok yok ekranda filim izlemekten instagram oyunlar takılıyorum evden cıkmadan aylarca mutfağa bile gidesim yok odamdan cıkmıyorum hic yaşım 14 napabilirim
Benim yaşımda 22 tıp fakültesi okuyorum, sabahlara kadar ders çalışıp ara vermediğim zamanlarda depresyonu iliklerimde hisseden birisiyim ama bu durumda sürekli kendimi telkin edip geçeceğini biliyordum. Sana verebileceğim tavsiye ise uyku düzeni ve 14 yaşındayım diyorsun, ders çalışmalısın. Ders çalışmak bütün gençler için bir lüks geç olmadan umarım farkına varabilirsin.Hayatan sıkıldım bom bok geciyor hayatım hic dodruduzghun sosyal hayat yok para pul yok yok yok yok ekranda filim izlemekten instagram oyunlar takılıyorum evden cıkmadan aylarca mutfağa bile gidesim yok odamdan cıkmıyorum hic yaşım 14 napabilirim
Ayle de sıkıntı aylevi sorun var discord diyorsunama girecek pc yok varda kaldırmiyopara zor kazanılan birşeydir. emek versen bile o para değerini kaybediyorsa bu hayatın değil , 2018'de yapılan tercihlerden birinin sonucudur.
Sosyal hayat'a gelince illaki ailen ile iletişim sağlıyorsundur. Discord gibi uygulamalarda takılabilirsin. Twitter'da hani sesli takılma ortamları var ya? Adını unuttum. Oralara gidip fikirlerini vesaire belirtebilirsin. Haziran'a kadar bekleyelim. Odandan biraz çıkıp , Her gün yürüyüş yapabilirsin. yolda görürken illa birşeyler olur.
Derslerinde bok gibi 80 Gun devamsızlık 8 sınıfa gidiyorum belkide sınıfta kalıcam ben tam bir malım dersten anamam aklım almıyor Bi ara fen de iyidimde onda gitiBenim yaşımda 22 tıp fakültesi okuyorum, sabahlara kadar ders çalışıp ara vermediğim zamanlarda depresyonu iliklerimde hisseden birisiyim ama bu durumda sürekli kendimi telkin edip geçeceğini biliyordum. Sana verebileceğim tavsiye ise uyku düzeni ve 14 yaşındayım diyorsun, ders çalışmalısın. Ders çalışmak bütün gençler için bir lüks geç olmadan umarım farkına varabilirsin.
Gençlerin sosyal medya kullanımı ve yaşantılarına etkileriyle ilgili bilgi topluyorum makalem için 50 den fazla liseliyle konuştum. Hepsinde hayatını ne kadar kötü yaşarsan o kadar normalsin düşüncesi var. Hayır sen kendin için ne kadar çabalarsan o kadar normalsin. İsyan etme, düşün. Ve olabildiğince antidepresan kullanma.Ayle de sıkıntı aylevi sorun var discord diyorsunama girecek pc yok varda kaldırmiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Derslerinde bok gibi 80 Gun devamsızlık 8 sınıfa gidiyorum belkide sınıfta kalıcam ben tam bir malım dersten anamam aklım almıyor Bi ara fen de iyidimde onda giti
Ztn liseye az kaldı 8 sınıfınım büyük ihtimal meslek lisesi eğer kalırsam ztn okutmazlar beni Bi yere verirler calılışıyım diyeGençlerin sosyal medya kullanımı ve yaşantılarına etkileriyle ilgili bilgi topluyorum makalem için 50 den fazla liseliyle konuştum. Hepsinde hayatını ne kadar kötü yaşarsan o kadar normalsin düşüncesi var. Hayır sen kendin için ne kadar çabalarsan o kadar normalsin. İsyan etme, düşün.
Okumaya hevesin yoksa zaten okuma iş hayatına atıl genç yaşta usta olursun.Ztn liseye az kaldı 8 sınıfınım büyük ihtimal meslek lisesi eğer kalırsam ztn okutmazlar beni Bi yere verirler calılışıyım diye
Kitap oku.Hayatan sıkıldım bom bok geciyor hayatım hic dodruduzghun sosyal hayat yok para pul yok yok yok yok ekranda filim izlemekten instagram oyunlar takılıyorum evden cıkmadan aylarca mutfağa bile gidesim yok odamdan cıkmıyorum hic yaşım 14 napabilirim
14 yaşında neyin sıkıntısı çok tuhaf gerçekten yapman gereken tek şey var o da okulun sonra zaten okul olmasa çıkar çalışırsın o zaman başlar sinir stres.Hayatan sıkıldım bom bok geciyor hayatım hic dodruduzghun sosyal hayat yok para pul yok yok yok yok ekranda filim izlemekten instagram oyunlar takılıyorum evden cıkmadan aylarca mutfağa bile gidesim yok odamdan cıkmıyorum hic yaşım 14 napabilirim
5-6 yıl sonra o günlerini arayacaksınHayatan sıkıldım bom bok geciyor hayatım hic dodruduzghun sosyal hayat yok para pul yok yok yok yok ekranda filim izlemekten instagram oyunlar takılıyorum evden cıkmadan aylarca mutfağa bile gidesim yok odamdan cıkmıyorum hic yaşım 14 napabilirim