Neler Yeni

Hayattan çok sıkıldım

proki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ferhat öztürk
Hayatan sıkıldım bom bok geciyor hayatım hic dodruduzghun sosyal hayat yok para pul yok yok yok yok ekranda filim izlemekten instagram oyunlar takılıyorum evden cıkmadan aylarca mutfağa bile gidesim yok odamdan cıkmıyorum hic yaşım 14 napabilirim

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Kendini geliştirmeyi dene herkesin hayatı boktan zaten bir sen değilsin

milenix

80+ Gold
Git arkadaş fln edin, sosyalleş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TunaErsoy
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Yardım-Konu Dışı
Discord
turgut#1980
Hayatan sıkıldım bom bok geciyor hayatım hic dodruduzghun sosyal hayat yok para pul yok yok yok yok ekranda filim izlemekten instagram oyunlar takılıyorum evden cıkmadan aylarca mutfağa bile gidesim yok odamdan cıkmıyorum hic yaşım 14 napabilirim
para zor kazanılan birşeydir. emek versen bile o para değerini kaybediyorsa bu hayatın değil , 2018'de yapılan tercihlerden birinin sonucudur.
Sosyal hayat'a gelince illaki ailen ile iletişim sağlıyorsundur. Discord gibi uygulamalarda takılabilirsin. Twitter'da hani sesli takılma ortamları var ya? Adını unuttum. Oralara gidip fikirlerini vesaire belirtebilirsin. Haziran'a kadar bekleyelim. Odandan biraz çıkıp , Her gün yürüyüş yapabilirsin. yolda görürken illa birşeyler olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali Buğra CİRİT
Benim yaşımda 22 tıp fakültesi okuyorum, sabahlara kadar ders çalışıp ara vermediğim zamanlarda depresyonu iliklerimde hisseden birisiyim ama bu durumda sürekli kendimi telkin edip geçeceğini biliyordum. Sana verebileceğim tavsiye ise uyku düzeni ve 14 yaşındayım diyorsun, ders çalışmalısın. Ders çalışmak bütün gençler için bir lüks geç olmadan umarım farkına varabilirsin.

proki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ferhat öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para zor kazanılan birşeydir. emek versen bile o para değerini kaybediyorsa bu hayatın değil , 2018'de yapılan tercihlerden birinin sonucudur.
Sosyal hayat'a gelince illaki ailen ile iletişim sağlıyorsundur. Discord gibi uygulamalarda takılabilirsin. Twitter'da hani sesli takılma ortamları var ya? Adını unuttum. Oralara gidip fikirlerini vesaire belirtebilirsin. Haziran'a kadar bekleyelim. Odandan biraz çıkıp , Her gün yürüyüş yapabilirsin. yolda görürken illa birşeyler olur.
Ayle de sıkıntı aylevi sorun var discord diyorsunama girecek pc yok varda kaldırmiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim yaşımda 22 tıp fakültesi okuyorum, sabahlara kadar ders çalışıp ara vermediğim zamanlarda depresyonu iliklerimde hisseden birisiyim ama bu durumda sürekli kendimi telkin edip geçeceğini biliyordum. Sana verebileceğim tavsiye ise uyku düzeni ve 14 yaşındayım diyorsun, ders çalışmalısın. Ders çalışmak bütün gençler için bir lüks geç olmadan umarım farkına varabilirsin.
Derslerinde bok gibi 80 Gun devamsızlık 8 sınıfa gidiyorum belkide sınıfta kalıcam ben tam bir malım dersten anamam aklım almıyor Bi ara fen de iyidimde onda giti

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali Buğra CİRİT
Ayle de sıkıntı aylevi sorun var discord diyorsunama girecek pc yok varda kaldırmiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Derslerinde bok gibi 80 Gun devamsızlık 8 sınıfa gidiyorum belkide sınıfta kalıcam ben tam bir malım dersten anamam aklım almıyor Bi ara fen de iyidimde onda giti
Gençlerin sosyal medya kullanımı ve yaşantılarına etkileriyle ilgili bilgi topluyorum makalem için 50 den fazla liseliyle konuştum. Hepsinde hayatını ne kadar kötü yaşarsan o kadar normalsin düşüncesi var. Hayır sen kendin için ne kadar çabalarsan o kadar normalsin. İsyan etme, düşün. Ve olabildiğince antidepresan kullanma.

proki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ferhat öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gençlerin sosyal medya kullanımı ve yaşantılarına etkileriyle ilgili bilgi topluyorum makalem için 50 den fazla liseliyle konuştum. Hepsinde hayatını ne kadar kötü yaşarsan o kadar normalsin düşüncesi var. Hayır sen kendin için ne kadar çabalarsan o kadar normalsin. İsyan etme, düşün.
Ztn liseye az kaldı 8 sınıfınım büyük ihtimal meslek lisesi eğer kalırsam ztn okutmazlar beni Bi yere verirler calılışıyım diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali Buğra CİRİT
Ztn liseye az kaldı 8 sınıfınım büyük ihtimal meslek lisesi eğer kalırsam ztn okutmazlar beni Bi yere verirler calılışıyım diye
Okumaya hevesin yoksa zaten okuma iş hayatına atıl genç yaşta usta olursun.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Kitap oku.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
14 yaşında neyin sıkıntısı çok tuhaf gerçekten yapman gereken tek şey var o da okulun sonra zaten okul olmasa çıkar çalışırsın o zaman başlar sinir stres.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
5-6 yıl sonra o günlerini arayacaksın :). İşe gittiğin vakit, boş vaktin olmayacak. akşam eve geldiğinde ve sadece Hafta sonun olacak

Önceliklele bu hayatın gelip geçici bir hayat olduğunu öğrenmelisin kısacık bir ömrümüz var bu kısacık ömrümüzü dolu dolu geçirmeliyiz doludan kastım benim de param çok olsun her şeyi alabileyim değil çok zengin de olabilirdin çok fakir de doğarken nasıl erkek olacağına kız olacağına karar veremezsen ailenide secemessin bu kaderindir ama aklını kullanman gerekir her halimize şukretmeliyiz Allah'a şükür benimde maddi imkanlarım kısıtlı alım gücüm gıdaya bile zar zor yetiyor ama sabrediyorum sende sabret varoluş sebeblerini araştır oku hatta bir kitap tavsiye edeyim bu kitabı okuyabilirsin çok şey istifade edersin Emre dorman kendini kandırmanın kırk yolu paran yoksa bu kitabı PDF olarak Emre dorman kitap sitesinden okuyabilirsin aklındaki bir çok soruyu cevapliyacaktir.

Top Bottom