Neler Yeni

Hayattan sıkıldım bir öneriniz varmı?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Tekin Ayber
Hanki kız bana baksın? tipim desen çok iyi değil az buçuk kiloluyum huyum da çok iyi değil biraz agresifim aslında bir kızdan hoşlandım kızda öğrendi yüzüme bile bakmadı : (

Arkadaş konusu şöyle benle kimse arkadaş olmuyor 1 arkadaşım var onlada ayda bir anca görüşürüz.
Bak kardeş, sen sevdiğin kızı iyi seçeceksin, sana ve durumuna uygun ama gerçekten iyi huylu bir kız seçmelisin, arada sana kızsın, arada sana cesaretli ol desin, dersler konusunda yardım etsin filan filan... Yani az çirkin de olsa böyle bir kız tanırsan yanaş, arkadaşlık kur. Hangi kız bakar diye düşünme, mutlaka bir hatta birden fazla bakan olur ama arayanı bilene. Aramamışsın ki doğru düzgün bulasın..! Aynı durum arkadaşların için de geçerli, mahallende yoksa bile okulunda dersanende filan aynı senin gibi yalnız ama değerli gelen arkadaş canlısı tipler bul, sen ilk adımı atarsan arkadaşça, abilik yapmış olursun. Ve sanala fazla umut bağlama, toplum içinde yüzyüze olun.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,746
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hanki kız bana baksın? tipim desen çok iyi değil az buçuk kiloluyum huyum da çok iyi değil biraz agresifim aslında bir kızdan hoşlandım kızda öğrendi yüzüme bile bakmadı : (

Arkadaş konusu şöyle benle kimse arkadaş olmuyor 1 arkadaşım var onlada ayda bir anca görüşürüz.
bir sıfırdan iyidir hiç yoktan tecrüben olmuş ben küçükken platonik takılıyordum elime ne geçti hiçbirşey
Eninde sonunda bulursun

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mustafa Mete
Bak kardeş, sen sevdiğin kızı iyi seçeceksin, sana ve durumuna uygun ama gerçekten iyi huylu bir kız seçmelisin, arada sana kızsın, arada sana cesaretli ol desin, dersler konusunda yardım etsin filan filan... Yani az çirkin de olsa böyle bir kız tanırsan yanaş, arkadaşlık kur. Hangi kız bakar diye düşünme, mutlaka bir hatta birden fazla bakan olur ama arayanı bilene. Aramamışsın ki doğru düzgün bulasın..! Aynı durum arkadaşların için de geçerli, mahallende yoksa bile okulunda dersanende filan aynı senin gibi yalnız ama değerli gelen arkadaş canlısı tipler bul, sen ilk adımı atarsan arkadaşça, abilik yapmış olursun. Ve sanala fazla umut bağlama, toplum içinde yüzyüze olun.
Kızı iyi seçtim aslında kız beni redettimi anlamadımki bir arkadaşım var ona söylemiştim oda sınıfta kıza söyledi kız arkadaşıma lütfen sus dedi bir daha bu konu açılmadı bende üstüne gitmek istemedim utancımdan dolayı

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Donald
patlat bi 31 rahatlarsın

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Tekin Ayber
Kızı iyi seçtim aslında kız beni redettimi anlamadımki bir arkadaşım var ona söylemiştim oda sınıfta kıza söyledi kız arkadaşıma lütfen sus dedi bir daha bu konu açılmadı bende üstüne gitmek istemedim utancımdan dolayı
İyi seçememişsin demek ki :p

Sadece güzelliğine mi baktın, biraz da kendine göre seçmelisin, hem biraz güzel, hem de dost canlısı, senle konuşmaktan sıkılmayacak, iyi HUYlu bir kız mesela, hiç mi yok, akraba da olur, okul dışı da olur...? Ama sen de kızın beklentilerini karşılamalısın, yani en azından yaramaz, derslerde ve genel hayatta tembel, bir işe yaramaz kimse olursan şansını kazansan bile sonradan kaybedersin. Kendini hep geliştirmelisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spor da yapmalısın, diyet de, o kilolarını mümkün olduğu kadar ver.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,746
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Üstüne gitmez ve net bir cevap almazsan kendini yorarsın sadece yaşın 13 yada 14 tü yanlış hatırlamıyorsam (başka bir konuda söylemiştin)
Tam ergenliğe giriş yaşları bunlar bende 18 yaşındayım şu ana kadar 1-2 flörtlük yaşamışımdır bence az değil.
Çünkü önüne gelen herkese yazarsan bu sefer kendinden iğrenebilirsin, zamanla herşeyi yaşayabilirsin liseye geçtiğinde hele olabildiğince arkadaş edinmeye çalış.

Arkadaş edinmezsen eğer ileride yalnızlık sebebiyle depresyona girebilirsin.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mustafa Mete

Sadece güzelliğine mi baktın, biraz da kendine göre seçmelisin, hem biraz güzel, hem de dost canlısı, senle konuşmaktan sıkılmayacak, iyi HUYlu bir kız mesela, hiç mi yok, akraba da olur, okul dışı da olur...? Ama sen de kızın beklentilerini karşılamalısın, yani en azından yaramaz, derslerde ve genel hayatta tembel, bir işe yaramaz kimse olursan şansını kazansan bile sonradan kaybedersin. Kendini hep geliştirmelisin.

Kız zaten o çok güzel değildi yani iyi huylu içine kapanık biri bir kere küfür ettiğini argo konuştuğunu bile görmemiştim onun dışında çevremde hiç iyi huylu bir kız yok gerçekten yok bugüne kadar çevremde hiç bir kız olmadı hiç kız arkadaşım olmadı

O kadar kilolu değilim zaten spor yapıyorum pek işe yaramıyor

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Tekin Ayber
O kız seni neden reddetti? Bunu önce sen kendi kendine düşün... Sonra kızla yüzyüze konuş, cesaretle ve bak bakayım kızın sende eksik buldukları neler var? Senin düşüncen ile kızın düşüncesi arasında fark var mı? Kızın gözünden kendine bakmış olursun, kendinle yüzleşmiş olursun ve bi kızı kaybedersin belki ama belki çok daha iyilerini kazanmak için elinde sebepler olur, kendini ilk defa bir kızın gözünden tanımış olursun, bu seni forma sokar, azmin gelir, cesaretin olur...

Yaşlarınız çok küçük ise kız utanmış olabilir, bu tür yaşlarda aileden dolayı böyle kızlar utangaç veya çekingen olurlar, eğer öyle ise üzmeden kırmadan yakınlaş.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mustafa Mete
O kız seni neden reddetti? Bunu önce sen kendi kendine düşün... Sonra kızla yüzyüze konuş, cesaretle ve bak bakayım kızın sende eksik buldukları neler var? Senin düşüncen ile kızın düşüncesi arasında fark var mı? Kızın gözünden kendine bakmış olursun, kendinle yüzleşmiş olursun ve bi kızı kaybedersin belki ama belki çok daha iyilerini kazanmak için elinde sebepler olur, kendini ilk defa bir kızın gözünden tanımış olursun, bu seni forma sokar, azmin gelir, cesaretin olur...
Kızı anlayamadımki arkadaşım sadece bu senden hoşlanıyor dedi gözümün önünde oda lütfen sus dedi kibar bir dille sonra bütün sınıf haberdar olmasın diye arkadaşıma kaş göz yaptım oda ahha hhaa şaka yapmıştım dedi

kızın bende eksik bulduğu yan bence içime kapanık olmam olabilir bir ara önümde oturuyordu utançdan kızın yüzüne bile bakamıyordum ama bu dediğim olaydan önce ve sonra bana kötü davranmadı yani?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,746
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kızı anlayamadımki arkadaşım sadece bu senden hoşlanıyor dedi gözümün önünde oda lütfen sus dedi kibar bir dille sonra bütün sınıf haberdar olmasın diye arkadaşıma kaş göz yaptım oda ahha hhaa şaka yapmıştım dedi

kızın bende eksin bulduğu yan bence içime kapanık olmam olabilir bir ara önümde oturuyordu utançdan kızın yüzüne bile bakamıyordum ama bu dediğim olaydan önce ve sonra bana kötü davranmadı yani?
Utangaçlığını birazcık yenebilirsen eğer anlattığına göre kızda hoşlanıyorsa o iş olur
Şuanda net bir cevap yok ondan bizde pek bir şey diyemiyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,773
Üyeler
170,047
Son üye
huto555
Top Bottom