Neler Yeni

Hayattan sıkıldım bir öneriniz varmı?

The Semih

80+ Gold
Spor yapmaya çalış, kız arkadaş yapmaya çalış derim (ben yapamamıştım o dönemde ayrı mevzu) yada bir şey yapmaya çalış örneğin bisikletin varsa etrafta gez. gibi o dönem elbet geçiyor.
Bisiklet gerçekten işe yarıyor, güzel bir bisiklet al yoksa bide ekipman çek tüm gün turla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yusuf Alperen Bozkurt
kardeşim ciddi bir hastalığının olmadığı düşünmüyorsan bence psikoloğa gitme imkanın varsa öneririm. Antidepresanlara hoş bakmıyorum. Gereken insanlardan çok her önüne gelene veriyorlar artık. Bu kadar basit olmamalı bu ilaçlar. Tabi gerekiyorsa almak lazım. Bana sorarsan en başta kız arkadaş ve arkadaş edinmeye bak . Hobi edinmeye bak. Bu hayatta en büyük düşman bence boş kalmak, insanı saçma sapan psikolojiye sokuyor.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Göktuğ Demircan
Yok baktırdım yok yani gayet sağlıklıyım zaten sağlıksız olsam direk giderim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ezberim çok kötü bilmem kaç yıldır okul okuyorum hala çarpım tablosunu bile ezberleyemedim ama denerim.
metekral ben 18 yaşındayım hala ezbere çarpım tablosu bilmiyorum çokta takmaya gerek yok bunu kafana

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Salla gitsin metekral bikere geliyon dünyaya

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Merhaba son zamanlarda her şeyden koptum çok içime kapandım zaten nerdeyse hiç arkadaşım yok kız arkadaşım sevgilim falanda yok artık hayattan sıkılmaya başladım yaptığım şeyler zevk vermiyor eskisi gibi sorunlarla başa çıkamıyorum okul ve benzeri yerler bana çok yük oluyor her şeyde başarısız olmam beni rahatsız ediyor içimden bazen intihar düşünceleri geçiyor ama intihar etmemekte kararlıyım nerdeyse hiç bir hayalimi gerçekleştiremedim hayattan sıkıldım bir arkadaşlarımla konuşuyordum discordu yasakladılar yılın biri arkadaşlarımla roblox falan oynuyorduk oyun yapıyorduk kafa dağıtıyorduk onuda yasakladılar sizin bir öneriniz varmı? ne yapmalıyım?
Kaç yaşındasın kardeşim benim?

13 yaşındasın oğlum, daha sen nasıl hayattan zevk almıyorsun diyeceğim de… Bizim çocukluğumuzla sizin çocukluğunuz bir değil. Biz sokakta torpil patlatırdık, çatapat vardı; taşa vurup patlatırdık misket oynardık frizbi oynardık. Bayramlarda internet kafeye gider, Wolfteam oynardık.

16-18 yaşlarımda arkadaşlarla toplanır, herkes 50 TL verirdi; sahilde mangal yapardık. Vay be… Şimdi düşününce gerçekten yaşlanmışım. 25 yaşındayım şu an, ama yıllar ne çabuk geçti.

İşte, sizin döneminiz gerçekten sıkıcı. Elinizde telefon, dibinizde bilgisayar, her tarafınız teknoloji kaynıyor. Bizim zamanımızda bunların hepsi bir arada yoktu belki de ondan hayattan bu kadar zevk aldık. 😃

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,752
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kaç yaşındasın kardeşim benim?

13 yaşındasın oğlum, daha sen nasıl hayattan zevk almıyorsun diyeceğim de… Bizim çocukluğumuzla sizin çocukluğunuz bir değil. Biz sokakta torpil patlatırdık, çatapat vardı; taşa vurup patlatırdık misket oynardık frizbi oynardık. Bayramlarda internet kafeye gider, Wolfteam oynardık.

16-18 yaşlarımda arkadaşlarla toplanır, herkes 50 TL verirdi; sahilde mangal yapardık. Vay be… Şimdi düşününce gerçekten yaşlanmışım. 25 yaşındayım şu an, ama yıllar ne çabuk geçti.

İşte, sizin döneminiz gerçekten sıkıcı. Elinizde telefon, dibinizde bilgisayar, her tarafınız teknoloji kaynıyor. Bizim zamanımızda bunların hepsi bir arada yoktu belki de ondan hayattan bu kadar zevk aldık. 😃
O sokak kültürünün son demlerini yaşamış son kişilerden olarak katılıyorum 18 yaşındayım ama gece 12-1 lere kadar evlere girmezdik (Ezan vaktinde evde yemek yer gene dışarı top oynamaya çıkardık)
Şimdilerde hava güzel olursa mangala gitmeye çalışıyoruz uymazsada motorla etrafta boş boş turluyoruz maksat vakit geçsin evden uzaklaşalım.

şimdi yavaşça pencereye doğru gidiyorsun hiçbir şey düşünmeden ama
ondan sonra pencerenin kolunu ortaya getiriyorsun pencere açılmış olacak kolunu tutup geriye çek
yavaşca pencerenin kenarını ve pencereyi tut son olarak aşşaya atla :ROFLMAO:

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
O sokak kültürünün son demlerini yaşamış son kişilerden olarak katılıyorum 18 yaşındayım ama gece 12-1 lere kadar evlere girmezdik (Ezan vaktinde evde yemek yer gene dışarı top oynamaya çıkardık)
Şimdilerde hava güzel olursa mangala gitmeye çalışıyoruz uymazsada motorla etrafta boş boş turluyoruz maksat vakit geçsin evden uzaklaşalım.
Hocam, biz yaşayacağımızı yaşadık ama şu anki nesil hiçbir şekilde hayattan tat almıyor. Bilgisayar başında arkadaşlarıyla oyun oynuyorlar. Biz küçükken İETT otobüslerine binip Fatihe, Eminönü’ne, Sultanahmet’e giderdik, gezerdik, o zamanlar çok ucuzdu bir de öğrenci kartı vardı :Dkomple vakit geçsin diye gezerdik şimdikiler evlerine kapanıklar sokakta bile top oynamıyorlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,752
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam, biz yaşayacağımızı yaşadık ama şu anki nesil hiçbir şekilde hayattan tat almıyor. Bilgisayar başında arkadaşlarıyla oyun oynuyorlar. Biz küçükken İETT otobüslerine binip Fatihe, Eminönü’ne, Sultanahmet’e giderdik, gezerdik, o zamanlar çok ucuzdu bir de öğrenci kartı vardı :Dkomple vakit geçsin diye gezerdik şimdikiler evlerine kapanıklar sokakta bile top oynamıyorlar
valla hatırlıyorum zaten ufak yerde yaşıyorum. sabah 11 gibi evden çıkar akşam hava kararana kadar dışarda boş boş yürürdük :D

Top Bottom