A_TURAN_A
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 849
arada veriliyor, forumu takip etmek lazımkuponun kodu var mı , kuponlarım kısmında gozukuyor mu hocam otomatik ?
arada veriliyor, forumu takip etmek lazımkuponun kodu var mı , kuponlarım kısmında gozukuyor mu hocam otomatik ?
BEN HALİ HZIRDA 3 yıldır kullanıyorum rs4plus ve toplam belki toplasan 30 efa şarj etmedim. Saat hep açıktı. Ve aşırı premium defalarca düştü hala taş gibi. Bu yüzden rs 5 aldım. Alıcak olursan da inclemeleri var. ve androi olmasın aldığın saat android olmasın ve amaoled ekrana sahip olsun.qcy yorumlarında adımları hiç doğru saymıyor şeklinde yorum görüyorum.Acaba buda aynı mıdır.Sadece adım takibi için uygun fiyatlı bir saat alıcam ama karar veremedim
Adımları hiç takip ettiniz mi hocam bir anda böyle 100 200 gibi fırlıyor mu .BEN HALİ HZIRDA 3 yıldır kullanıyorum rs4plus ve toplam belki toplasan 30 efa şarj etmedim. Saat hep açıktı. Ve aşırı premium defalarca düştü hala taş gibi. Bu yüzden rs 5 aldım. Alıcak olursan da inclemeleri var. ve androi olmasın aldığın saat android olmasın ve amaoled ekrana sahip olsun.
Kullanıyorum memnunum. Gelen kordonları iyi ddğil. Ek olarak 30 Hz ancak ben sadece saat olarak kullandığım için gün içinde menüsüne girme gereği duymadım hiç. Birde uyku takibine bakıyorum bu kadar.Adımları hiç takip ettiniz mi hocam bir anda böyle 100 200 gibi fırlıyor mu .
Ben de bir kaç farklı saat var bence adımları doğru. Kordon ekran malzeme kalitesi vs premium hissettiriyor öneririm. 22 mm her hangi bir kordonu da çıkarıp takabiliyorsunuz kolayca. Qcy saat için yazıyorum.qcy yorumlarında adımları hiç doğru saymıyor şeklinde yorum görüyorum.Acaba buda aynı mıdır.Sadece adım takibi için uygun fiyatlı bir saat alıcam ama karar veremedim
Güzel sağoln11 de kodla 1100 e geliyor. kordon 22mm ve ekranm büyük ayrıca türkçe desteği de var. yanında bi tane kordon da geliyor. alınır yd fiyatı 50 dolar. Haylou inanılmaz bi şekilde Tr de ucuz e inanılmaz kaliteli bi marka. Ben yıllarıdır kullnıyorum ve hiç sorun yaşamadım markanın er hangi bi ürününde. Saatin incelemsi de var. Ayrıca rs4 plus kullanıyorum. Sorular varsa alırım.![]()
Haylou RS5 Akıllı Saat Gümüş Sesli Görüşme (Haylou Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Haylou RS5 Akıllı Saat Gümüş Sesli Görüşme (Haylou Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
burda buütün linkler va. Kuponla vs dah da ucuza alınr. https://www.akakce.com/akilli-saat/en-ucuz-haylou-rs5-fiyati,676205777.html