Neler Yeni

Haylou T15 Telefona Bağlanıyor Fakat ses gelmiyor

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
2 hafta önce aldım ve bir süredir bilgisayarda kullandım.
Bugün Telefonda denediğim zaman bağlanıyor, kulaklığın üstündeki dokunmatik çalışıyor fakat ses gelmiyor.
Nasıl çözebilirim?

En İyi Cevap
Bugün Telefonda denediğim zaman bağlanıyor, kulaklığın üstündeki dokunmatik çalışıyor fakat ses gelmiyor.
Nasıl çözebilirim?
telefonun bluetooth ayarlarından cihazı unut. kulaklıklar kutudayken aynı anda çıkarıp dokunmatik alanlara aynı anda 10sn boyunca basılı tutunca sıfırlanıyor olması lazım. tekrar kutuya koyup 2-3 saniye bekleyip çıkar tekrardan telefona bağla.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Nasıl çözebilirim?
telefonun bluetooth ayarlarından cihazı unut. kulaklıklar kutudayken aynı anda çıkarıp dokunmatik alanlara aynı anda 10sn boyunca basılı tutunca sıfırlanıyor olması lazım. tekrar kutuya koyup 2-3 saniye bekleyip çıkar tekrardan telefona bağla.

En İyi Cevap

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklıkları sıfırladınız mı?
Kulaklıkları sıfırlayıp , bluetooth ayarlarından cihazı unut deyince oldu çok sağolun dostlar

Top Bottom