- Bütçe
- 300
Merhabalar 1 haftadır haftada 3-4 kez müzik dinlemek için kulagıma takacagım kulagı agrıtmayan 300 TL'yi geçmeyecek bir kablosuz kulaklık arıyordum. Link atmak yasak mı bilmiyorum ondan dolayı AliExpress'ten buldugum kulaklıgın fotografını ekliyorum. Bu ekledigim kulaklıgı dun sipariş edecektim Türkiye'den gelen yorumlarına baktım hepsi olumlu. Sonradan Haylou T15'i gordum internette videosunu izledim bu da hoşuma gitti. Görünüş tasarım olarak aliexpresstekini daha çok begendim fakat yine de bir sorayım dedim. Herhangi birini kullanan biri varsa yorumlarını yazabilirse cok sevinirim. Daha önceden AliExpress'ten bu tarz şeyler alan var mı ortalama kaç gün sürüyor? Gelmeyenlerin iadesi neye göre yapılıyor? Vergi konusunu biraz baktım internetten yaklasık yüzde 40ı kadar da vergisi oluyormus dun sipariş etmeye calısırken vergi ücrete yansımıstı ek olarak orada gözüküyordu fakat bugün yaptığımda vergi için herhangi ek ücret yansımadı. Beni aydınlatacak mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.