Neler Yeni

Haylou T15 vs Aliexpress TWS 3500 mah bluetooth kulaklık

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Bütçe
300
Merhabalar 1 haftadır haftada 3-4 kez müzik dinlemek için kulagıma takacagım kulagı agrıtmayan 300 TL'yi geçmeyecek bir kablosuz kulaklık arıyordum. Link atmak yasak mı bilmiyorum ondan dolayı AliExpress'ten buldugum kulaklıgın fotografını ekliyorum. Bu ekledigim kulaklıgı dun sipariş edecektim Türkiye'den gelen yorumlarına baktım hepsi olumlu. Sonradan Haylou T15'i gordum internette videosunu izledim bu da hoşuma gitti. Görünüş tasarım olarak aliexpresstekini daha çok begendim fakat yine de bir sorayım dedim. Herhangi birini kullanan biri varsa yorumlarını yazabilirse cok sevinirim. Daha önceden AliExpress'ten bu tarz şeyler alan var mı ortalama kaç gün sürüyor? Gelmeyenlerin iadesi neye göre yapılıyor? Vergi konusunu biraz baktım internetten yaklasık yüzde 40ı kadar da vergisi oluyormus dun sipariş etmeye calısırken vergi ücrete yansımıstı ek olarak orada gözüküyordu fakat bugün yaptığımda vergi için herhangi ek ücret yansımadı. Beni aydınlatacak mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-02-28 150018.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-28 150018.png
    450.4 KB · Hit: 29

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,462
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu bütçede iki kulaklık öneririm. T15 ve GT1 Pro.
İkisinin de dezavantajı şarjlarının 2-3 saat kadar dayanması. Onun dışında bir dezavantajları yok, hatta T15'in kutusu Powerbank gibi, telefon bile şarj edebiliyorsun. Bir de Türkiye'de uygun fiyatlı iken neden yurt dışından alıyorsun?

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisinin de dezavantajı şarjlarının 2-3 saat kadar dayanması. Onun dışında bir dezavantajları yok, hatta T15'in kutusu Powerbank gibi, telefon bile şarj edebiliyorsun. Bir de Türkiye'de uygun fiyatlı iken neden yurt dışından alıyorsun?

fotograftaki urunun paneli çok hoşuma gitti birebir öyle gözükmeyecek tabi biliyorumda yorumlardaki çekilen fotograflara baktım hoş geldi bana neden yurtdışından alıyosun derken gelip gelmeme ihtimalındenmi bahsediyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide simdi farkettim mi storede earbuds 2 de bu fiyatlarda onun hakkında bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Görselini koyduğun Aliexpress ürününü "Kes Onu" kampanyası dahilinde toplam 45 TL vergiyle geçtiğimiz senenin son aylarında aldım. 3 haftada elime ulaştı. Haylou GT1 XR kullanıyorum bu arada hala fakat Çinden gelen kulaklığı telefona bağladığımda şaşırtıcı derecede ses performansı gayet iyi ve yeterli olduğunu farkettim. 800 yada 1200 mAh bataryası var. Telefonu şarj etmeyi denemedim ama normal usb ve mikro usb girişleri var üstünde muhtemelen güncel X bir telefonun %15-20 kadarı şarj eder, anı kurtarır belki. Şarj göstergesi biraz yanılıyor gibi yani kendi kutusu üzerinde yazıyor ama çok geç vakitte sönüyor ilginç şekilde ve yüzdeyi yanlış gösterdiği klasik Çin ürünü olmasıyla mutlak bir hareketti şaşırtmadı ama performansı parasına göre Haylou GT1'de var evimde ondan da iyi gerçekten.(Mikrofonu kötü)

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Görselini koyduğun Aliexpress ürününü "Kes Onu" kampanyası dahilinde toplam 45 TL vergiyle geçtiğimiz senenin son aylarında aldım. 3 haftada elime ulaştı. Haylou GT1 XR kullanıyorum bu arada hala fakat Çinden gelen kulaklığı telefona bağladığımda şaşırtıcı derecede ses performansı gayet iyi ve yeterli olduğunu farkettim. 800 yada 1200 mAh bataryası var. Telefonu şarj etmeyi denemedim ama normal usb ve mikro usb girişleri var üstünde muhtemelen güncel X bir telefonun %15-20 kadarı şarj eder, anı kurtarır belki. Şarj göstergesi biraz yanılıyor gibi yani kendi kutusu üzerinde yazıyor ama çok geç vakitte sönüyor ilginç şekilde ve yüzdeyi yanlış gösterdiği klasik Çin ürünü olmasıyla mutlak bir hareketti şaşırtmadı ama performansı parasına göre Haylou GT1'de var evimde ondan da iyi gerçekten.(Mikrofonu kötü)
yorum için tesekkurler parasına göre derken 45 tl ye göremi yoksa suanki fiyatına göremi iyi?

benim attıgım model 3500 mah olarak gozukuyor sizdemi öyle aldınız 800 geldi yoksa farklı urunmu

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
yorum için tesekkurler parasına göre derken 45 TL ye göremi yoksa suanki fiyatına göremi iyi?

benim attıgım model 3500 mah olarak gozukuyor sizdemi öyle aldınız 800 geldi yoksa farklı urunmu
3500 falan yok bence hocam ben inanmadım pek. Şuan ne kadara geliyor 100 altındaysa değer vergi dahil...

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
O ücreti ben vermezdim. Bence TR içinden 200 liraya daha iyi birşeyler bulabilirsiniz.
anladım teşekkürler

biraz daha baktımda gt3 pro modeli hakkında bi fikriniz var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,588
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom