Neler Yeni

Hazır pc alıcam ama daha fazla bütçe ayırabilmek istiyorum

AhmetM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet
Hocam hazır pc alacam bir kaç ay sonra 12k gibi bir bütçem olucak o zamana ama ben pcye daha fazla bütçe ayırabilmek amacı ile monitörü düşürmeyi düşünüyorum normalde 144 hz ips bir ekran monitör alıcaktım fikrimi değiştirip 60 hz ips bir monitör almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı
Ama ben bu 60 hz monitör aldıktan sonra biraz zaman geçtikten sonra yükseltebilme ihtimalım var.
Bide 60 hz ips bir monitörde başka hangi özellikler olması gerekiyor monitör tarafını hiç bilmiyorum 60 hz ips monitör önerir misiniz kaliteli

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
aslında 10k sistem yakalasan güzel bir şey 2k monitör iyi olur 60hz monitörler keyif vermez bence ya hz olarak değil sadece genel olarak

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
arada iyi bi fark varsa 60 al ne kadar fark edebilir

AhmetM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında 10k sistem yakalasan güzel bir şey 2k monitör iyi olur 60hz monitörler keyif vermez bence ya hz olarak değil sadece genel olarak
Valla kasım veya aralıkta 12k gibi bir şey gelirse alırım ama bu bütçeye bir pc alınır mı bilmiyorum dolar uçabilir bide para elimde kalır ve pc alamam diye korkuyorum o bütçeye bir pc çıkarsa iyi olur

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Hocam hazır pc alacam bir kaç ay sonra 12k gibi bir bütçem olucak o zamana ama ben pcye daha fazla bütçe ayırabilmek amacı ile monitörü düşürmeyi düşünüyorum normalde 144 hz ips bir ekran monitör alıcaktım fikrimi değiştirip 60 hz ips bir monitör almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı
Ama ben bu 60 hz monitör aldıktan sonra biraz zaman geçtikten sonra yükseltebilme ihtimalım var.
Bide 60 hz ips bir monitörde başka hangi özellikler olması gerekiyor monitör tarafını hiç bilmiyorum 60 hz ips monitör önerir misiniz kaliteli
60 hz alirsan 60 fps sabit oynuyormus gibi oynayacaksin diye biliyorum yanlis biliyorsam kusura bakma

hihihiha

80+ Bronze
12k gibi bir bütçede 60 hz monitör alsan bile o güçte alacağın ekran kartının zevkini vermez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,583
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom