Herkese merhaba şöyle bir sistem buldum fiyatı taksit imkanı cok hoşuma gitti sizce sistem nasıl ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
Hiçbir parçanın markası modeli yazılmamış PSU ne çıkacak belli değil anakart belli değil bence bulaşma.Herkese merhaba şöyle bir sistem buldum fiyatı taksit imkanı cok hoşuma gitti sizce sistem nasıl ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
Yorumlarda satıcı açıklamış aslında bağzı parçaları ekran kartı gainwardmış markayıda ilk defa duydum bilgin var mıHiçbir parçanın markası modeli yazılmamış PSU ne çıkacak belli değil anakart belli değil bence bulaşma.
aynı sistem s!nerjide 26k olması lazım stok bitmemişseHerkese merhaba şöyle bir sistem buldum fiyatı taksit imkanı cok hoşuma gitti sizce sistem nasıl ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
Sistem fiyatını asla hak etmiyor, 25 bine benzer altyapıda sistemler varken fazla şişirilmiş. O fiyatlara sistem alıyorsan bunlara bak peşin fiyata 6 taksit de var.Herkese merhaba şöyle bir sistem buldum fiyatı taksit imkanı cok hoşuma gitti sizce sistem nasıl ilgilenenlere şimdiden teşekkürler