Neler Yeni

Hazır sistem aldım fakat ram hakkında yardıma ihtiyacım var

Hoenirrrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert çağlayan
1739121222321.jpeg

Arkadaşlar incehesaptan hazır sistem aldım fakat tam araştırmadan rami 6000mhz ye yükseltmiştim fakat şöyle bi sorunum var:aynısını ilerleyen günlerde almak istediğimde bu ram yok dünyada üretilmemiş gibi bişey apacer in kendi sitesine baktığımdada bulamadım 6000mhz tutuyor fakat cl40 olanları satışta cl38 olanı ya üretilmedi yada yanlışmı yazıldı acaba siteye yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
962
İsim
Taksim Delisi Cenk
değiştirme imkanı yokmu ? veya satarsın bunu 2x16 alırsın

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sefer
Hocam bunu alın uyumlu çalışırlar. İlla aynı marka olmasına gerek yok aynı özelliklerde olsa da uyumlu şekilde çalışırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o site 2. El gibi biraz öyle sanki. Bakınca param güvende falan diyor. Bir de şunu atıyım bu daha guvenilir site

Hoenirrrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değiştirme imkanı yokmu ? veya satarsın bunu 2x16 alırsın
Aga şöyle şimdi cuma gecesi indirimlerinden aldım iptal etsem bile taksitle aldığım için taksitle geri iade olucak bide şöyle yapsam gelince ramin arkasında yazarmı ürün kodu bence yanlış yazıldı siteye

Hocam bunu alın uyumlu çalışırlar. İlla aynı marka olmasına gerek yok aynı özelliklerde olsa da uyumlu şekilde çalışırlar.

Hocam o site 2. El gibi biraz öyle sanki. Bakınca param güvende falan diyor. Bir de şunu atıyım bu daha guvenilir site
Yinede içime sinsin istiyorum aga ama yardımın için çok teşekkür ederim şuanda param olmadığı için tekli almıştım zaten ilerleyen aylarda alacağım bu yardımınıda göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sefer
Aga şöyle şimdi cuma gecesi indirimlerinden aldım iptal etsem bile taksitle aldığım için taksitle geri iade olucak bide şöyle yapsam gelince ramin arkasında yazarmı ürün kodu bence yanlış yazıldı siteye

Yinede içime sinsin istiyorum aga ama yardımın için çok teşekkür ederim şuanda param olmadığı için tekli almıştım zaten ilerleyen aylarda alacağım bu yardımınıda göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim
Hocam biraz daha araştırın belki bulursunuz olmadı yukarıdaki arkadaşın dediğini yaparsınız yani satıp 2x8 veya 2x16 alırsınız içinize sinmezse.

Hoenirrrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biraz daha araştırın belki bulursunuz olmadı yukarıdaki arkadaşın dediğini yaparsınız yani satıp 2x8 veya 2x16 alırsınız içinize sinmezse.
Ramlerin arkasındada yazıyo demi mutlaka hocam seri numarası veyahutta ürün kodu

Top Bottom