Neler Yeni

Hazır Sistem Aldım Napmalıyım

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
Beyler Webteknonun Hazır Sistemini aldım incehesaptan ben bilgisayarı ilk aldıgımda napmam lazım kurulumdur felan sıralarsanız çok teşekkür ederim ilk hazır sistem bilgisayarım.

1- Windows 10 kurmak.(İçerisinde işletim sistemi gelmiyorsa eğer)
2- Ekran Kartı sürücüsünü kurmak.
3- Chipset sürücüsünü kurmak.
4- Windows Updatelerini yapmak (Yaptıktan sonra yeniden başlatmak).

Bunlar yeterlidir.

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki hocam bi şey sorcam @Abdullah Hacıgül hocam videoda flashınıza anakart güncellemesini atın windows kurmadan yapın diyor sizce öylemi yapmalıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
peki hocam bi şey sorcam @Abdullah Hacıgül hocam videoda flashınıza anakart güncellemesini atın windows kurmadan yapın diyor sizce öylemi yapmalıyım
Abdullah abi daha iyi olacağını söylemiş, ben öyle yapmadım bir sorun olmadı. Belki BIOS'unuz güncel şekilde gelir zaten.

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Asag umarım gelirde beni dertten kurtarır zaten incehesap test ediyormuş bilgisayarı belki güncel gelir

• Beğen

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
1- Windows 10 kurmak.(İçerisinde işletim sistemi gelmiyorsa eğer)
2- Ekran Kartı sürücüsünü kurmak.
3- Chipset sürücüsünü kurmak.
4- Windows Updatelerini yapmak (Yaptıktan sonra yeniden başlatmak).

Bunlar yeterlidir.
chipset sürücüsü ney tam olarak yaklaşık 1-2 ay önce aldım pc mi ama öyle bir şey kurmadım da önemli mi

• Beğen
chipset sürücüsü ney tam olarak yaklaşık 1-2 ay önce aldım PC mi ama öyle bir şey kurmadım da önemli mi
İşlemcinin markasının sitesinden indiriliyor chipset driverı,evet önemlidir.Anakartınızın yonga setine ve soket tipine göre indireceksiniz.

Chipset Driver, bilgisayarınıza Windows veya farklı bir işletim sistemi kurduğunuzda bilgisayarınızın tüm donanımlarının sağlıklı çalışması için kurulmasına ihtiyaç duyulan yonga seti sürücüsü yazılımıdır.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
İşlemcinin markasının sitesinden indiriliyor chipset driverı,evet önemlidir.Anakartınızın yonga setine ve soket tipine göre indireceksiniz.

Chipset Driver, bilgisayarınıza Windows veya farklı bir işletim sistemi kurduğunuzda bilgisayarınızın tüm donanımlarının sağlıklı çalışması için kurulmasına ihtiyaç duyulan yonga seti sürücüsü yazılımıdır.
Bende yeni sistem aldım yakında gelicek. Anakartım msi mpg b550 gaming plus. Benim de bu güncellemeri windows kurmadan önce yapmam gerekir mi ?

Bende yeni sistem aldım yakında gelicek. Anakartım msi mpg b550 gaming plus. Benim de bu güncellemeri windows kurmadan önce yapmam gerekir mi ?
Bu güncellemeleri windows kurmadan yapamazsınız,en başta windows 10 işletim sistemininin kurulması gerekli.Ardından gerekli donanım sürücüleri indirilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,659
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom