Abdullah abi daha iyi olacağını söylemiş, ben öyle yapmadım bir sorun olmadı. Belki BIOS'unuz güncel şekilde gelir zaten.peki hocam bi şey sorcam @Abdullah Hacıgül hocam videoda flashınıza anakart güncellemesini atın windows kurmadan yapın diyor sizce öylemi yapmalıyım
chipset sürücüsü ney tam olarak yaklaşık 1-2 ay önce aldım pc mi ama öyle bir şey kurmadım da önemli mi1- Windows 10 kurmak.(İçerisinde işletim sistemi gelmiyorsa eğer)
2- Ekran Kartı sürücüsünü kurmak.
3- Chipset sürücüsünü kurmak.
4- Windows Updatelerini yapmak (Yaptıktan sonra yeniden başlatmak).
Bunlar yeterlidir.
Anakartın nedir?chipset sürücüsü ney tam olarak yaklaşık 1-2 ay önce aldım PC mi ama öyle bir şey kurmadım da önemli mi
İşlemcinin markasının sitesinden indiriliyor chipset driverı,evet önemlidir.Anakartınızın yonga setine ve soket tipine göre indireceksiniz.chipset sürücüsü ney tam olarak yaklaşık 1-2 ay önce aldım PC mi ama öyle bir şey kurmadım da önemli mi
Bende yeni sistem aldım yakında gelicek. Anakartım msi mpg b550 gaming plus. Benim de bu güncellemeri windows kurmadan önce yapmam gerekir mi ?İşlemcinin markasının sitesinden indiriliyor chipset driverı,evet önemlidir.Anakartınızın yonga setine ve soket tipine göre indireceksiniz.
Chipset Driver, bilgisayarınıza Windows veya farklı bir işletim sistemi kurduğunuzda bilgisayarınızın tüm donanımlarının sağlıklı çalışması için kurulmasına ihtiyaç duyulan yonga seti sürücüsü yazılımıdır.
Bu güncellemeleri windows kurmadan yapamazsınız,en başta windows 10 işletim sistemininin kurulması gerekli.Ardından gerekli donanım sürücüleri indirilirBende yeni sistem aldım yakında gelicek. Anakartım msi mpg b550 gaming plus. Benim de bu güncellemeri windows kurmadan önce yapmam gerekir mi ?
Teşekkür ederim.Bu güncellemeleri windows kurmadan yapamazsınız,en başta windows 10 işletim sistemininin kurulması gerekli.Ardından gerekli donanım sürücüleri indirilir