‼️HAZIR SİSTEM DEVRİ BİTTİ Mİ ‼️

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
15,999
Artık toplama sistemler montajlı şekilde gelmeyecek diye haberler var CE ve TSE belgeleri alınacakmış hazır sistemlerde bu sebeple firmalar montaj yapmadan demonte gönderecekmiş siz neler düşünüyorsunuz Allah tan benim gibi abiniz var da siz değerli forum üyelerine ücretsiz montaj hizmeti veriyor 😂

Artık toplama sistemler montajlı şekilde gelmeyecek diye haberler var CE ve TSE belgeleri alınacakmış hazır sistemlerde bu sebeple firmalar montaj yapmadan demonte gönderecekmiş siz neler düşünüyorsunuz Allah tan benim gibi abiniz var da siz değerli forum üyelerine ücretsiz montaj hizmeti veriyor 😂

Ben VIP hizmet istiyorum (ücretsiz) kabul olurmu acep (sınırsız Çay ikram)😀😀

Ben VIP hizmet istiyorum (ücretsiz) kabul olurmu acep (sınırsız Çay ikram)😀😀
Hatta çay , kahve ikramımız da var siz oturup izlerken kahvenizi içiyorsunuz keyfinize bakıyorsunuz biz sizin yerinize herşeyi yapıyoruz ve bu hizmet den ücret talep etmiyoruz

Zaten duzgun sistem cikmiyordu vatan indirimleriyle ekran kartı alıp üstüne sistem dizilirse güzel birşeyler çıkar ortaya

Hatta çay , kahve ikramımız da var siz oturup izlerken kahvenizi içiyorsunuz keyfinize bakıyorsunuz biz sizin yerinize herşeyi yapıyoruz ve bu hizmet den ücret talep etmiyoruz
@Mert Özkaya'nın dükkanı da açılıyor bi topluca gideriz :D

Asık konu için diyeceğim battık.

Abi sen bi abimisin?
Benim kasanın kablolalama rezalet getirsem oluyor mu

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Geri