Neler Yeni

Hazir sistem iade hakkimiz var mi?

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Nasıl covid yüzünden iade olmuyormuş? Hangi kanuna göre yazılı genelgelere köre kafalarına göre kanun mu buldular? hakkını ara olmaz öyle şey
Bende anlamadim , gondericam bakalaim nasil kontrol edicaklar bir şey yapilmicaksa iade talebi isteiam bana tekrar yollamadan once

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Bende anlamadim , gondericam bakalaim nasil kontrol edicaklar bir şey yapilmicaksa iade talebi isteiam bana tekrar yollamadan once
Ülkede çoğu şey yanlış olsada tüketici mahkameleri halen iyi gerekirse heyete başvur

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Ülkede çoğu şey yanlış olsada tüketici mahkameleri halen iyi gerekirse heyete başvur
İnşallah bir şey olmaz , ben yabanciyim burda belki de ondan olabilir fark ettiler ondan bana iade konusunda , yeni adam 14 gun içinde iade hakim buluniuor dedi ama şimdi covid onlem dolaydan yapamiyoruz ama en son işlemci çok sicak oldu için bize gonder dedi , demeki corona dolay bir durum yok madem hala onlara gonderebilirim :)

İyi burda yazmişim . Eyv

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
ANAKART
Gigabyte B450 Gaming X

İŞLEMCİ
AMD

İŞLEMCİ SERİ
Ryzen 5

İŞLEMCİ MODELİ
5600X 3.7GHz 32MB

EKRAN KARTI
Sapphire Radeon RX

EKRAN KARTI MODEL
6700 XT NITRO+ 12GB

BELLEK
HyperX 16GB (2X8GB) 3000Mhz CL16 RGB

DEPOLAMA
Sandisk 500G Ultra M.2 NVMe SSD

GÜÇ KAYNAĞI
Sharkoon SHP650V2 650W 80+ 12cm Fan

KASA
Sharkoon TG6
Toryum Z bendede var şuana kdr hiçbir sıkıntı coil whine fln görmedim rastlamadım sabah 6 da PC açılıyor sahura kadar açık kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende almayı düşünüyordum memnun değilsiniz snrm
2 haftadır kullanıyorum ben.

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Toryum Z bendede var şuana kdr hiçbir sıkıntı coil whine fln görmedim rastlamadım sabah 6 da PC açılıyor sahura kadar açık kalıyor

2 haftadır kullanıyorum ben.
Peki işlemci sizde isiniyor mu ? Benim oyun actimde 10 dk içinde 90 lere firliyor direk .
coil whine olmadini eminmisin 2k de mi oyuniyorsun ? Okudum kadarile hepsinde varmiş . Oyun acsan kulana kasa yaklaştirip bir baksan varmidir bir ses merak ettim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Peki işlemci sizde isiniyor mu ? Benim oyun actimde 10 dk içinde 90 lere firliyor direk .
coil whine olmadini eminmisin 2k de mi oyuniyorsun ? Okudum kadarile hepsinde varmiş . Oyun acsan kulana kasa yaklaştirip bir baksan varmidir bir ses merak ettim
1080p de oynuyorum kasanın içinde ses var sonuçta 4 tane kasanın 1 tane PSU 1 tane işlemci ve 3 adet ekran kartı fanı var . 90 derece işlemci görmedim

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
1080p de oynuyorum kasanın içinde ses var sonuçta 4 tane kasanın 1 tane PSU 1 tane işlemci ve 3 adet ekran kartı fanı var . 90 derece işlemci görmedim
Evet ses olcaktir tabi ama gpu dan zzz bir ses .Peki gpu nin sicaklik nasil oynarken . Junction tempreture ve current tempretaure nasil sizde . Ve işlemci stok fani mi var sizde ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Evet ses olcaktir tabi ama gpu dan zzz bir ses .Peki gpu nin sicaklik nasil oynarken . Junction tempreture ve current tempretaure nasil sizde . Ve işlemci stok fani mi var sizde ?
Zzz hiç gelmedi hocam fan sesi geliyor bende 1080ti de vardı Asus rog 2070 süper de vardı Trio aynı ses yani fan sesi zzz yok

Stok fan ama elime para geçince artic freezer 34 almayı düşünüyorum veya ma510p

Sıcaklıklara gelince ben sabah 6 da açıyorum sahurda PC kapatiliyor Max 68 gördüm diye biliyorum genelde warzone valhalla forza oynuyorum

Zzz hiç gelmedi hocam fan sesi geliyor bende 1080ti de vardı Asus rog 2070 süper de vardı Trio aynı ses yani fan sesi zzz yok

Stok fan ama elime para geçince artic freezer 34 almayı düşünüyorum veya ma510p

Sıcaklıklara gelince ben sabah 6 da açıyorum sahurda PC kapatiliyor Max 68 gördüm diye biliyorum genelde warzone valhalla forza oynuyorum
Sistem yaklaşık gün içinde en az 13 14 saat genelde 15 16 saat açık kaliyor

Asho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hashim
Evet bende bu kadar . Ama diğeri junction tempreture vardir yani ortada en sicaklik noktada amd uygulamada bakabilirsin buna normal sicaklik tan daha fazlar olur genelde .

demeki benimki bir sorun vardir yarin gondericam bakalim bir deişiklik olmazsa iade edicam muhtemelen. Kontrol edicaz dediler . 1 hafta surcek bir iş sadece kontrol amacli bilmem bakim ne dicaklar

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Evet bende bu kadar . Ama diğeri junction tempreture vardir yani ortada en sicaklik noktada amd uygulamada bakabilirsin buna normal sicaklik tan daha fazlar olur genelde .

demeki benimki bir sorun vardir yarin gondericam bakalim bir deişiklik olmazsa iade edicam muhtemelen. Kontrol edicaz dediler . 1 hafta surcek bir iş sadece kontrol amacli bilmem bakim ne dicaklar
Yani hocam bilmiyorum ben hiç bakmadım onlara benchmarkta baktım sadece valhalla

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

14 gün geçtiği için iade kabul etmezler belki sen gönderince onun için iade edicem diyip zorla bence

Top Bottom