35K-40K arası Kasım Ayı Sistem Toplama Destek

cskasap

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe:35K-40K
Efsane kasım indirimleri geldiği için sistem toplamayı düşünüyorum veya parça parça Bütçem 35-40 bin TL aralığında Amacım uzun vadeli, fiyat/performans odaklı

Kullanım amacım ağırlıklı olarak FPS ve hikayeli oyunlar (CS2, Valorant farcry serisi asassing creed vb)

Önceliklerim;
•Ekran Kartı:5060ti 16Gb
•İşlemci: Ryzen 7500F
•Anakart:B650
• Ram: 16 ve 32 Gb olması
•Psu Sağlam Sorunsuz Sertifikalı olursa iyi olur
Hazır sistem de olabilir, bileşen önerisi de olur. Önerilerinizi ve varsa hazır veya uygun parça linklerini paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler 🙏

Son düzenleme:
Efsane kasım indirimleri geldiği için sistem toplamayı düşünüyorum veya parça parça Bütçem 35-40 bin TL aralığında Amacım uzun vadeli, fiyat/performans odaklı

Kullanım amacım ağırlıklı olarak FPS ve hikayeli oyunlar (CS2, Valorant farcry serisi asassing creed vb)

Önceliklerim;
Hazır sistem de olabilir, bileşen önerisi de olur. Önerilerinizi ve varsa hazır veya uygun parça linklerini paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler 🙏
hocam tek tek mantıklı ve en uygun parçalara baktım ama 45k yı buluyo. ya hazır sistem bakın ya bütçeni arttır ya da ekran kartını bi tı düşür

hocam tek tek mantıklı ve en uygun parçalara baktım ama 45k yı buluyo. ya hazır sistem bakın ya bütçeni arttır ya da ekran kartını bi tı düşür
hocam sağolun tavsiyeniz için bazı yerde kod veya kampanya oluyor mesela ekran kartı vatanda %15 indirim oluyor 22.500 yl falan geliyor eğer öyle kampanya tutturabilirsem veya indirim kodu olan yerlerde alabilirsem iyi olur varsa öyle bir durum bilgilendirirseniz çok memnun oluruz

hocam sağolun tavsiyeniz için bazı yerde kod veya kampanya oluyor mesela ekran kartı vatanda %15 indirim oluyor 22.500 yl falan geliyor eğer öyle kampanya tutturabilirsem veya indirim kodu olan yerlerde alabilirsem iyi olur varsa öyle bir durum bilgilendirirseniz çok memnun oluruz
valla akakçeden baktım dediğiniz gibi vatana bakın ekstra indirim varsa ordan bütçeye uyguna denk getirin yoksa hazır sistem bakmak lazım

valla akakçeden baktım dediğiniz gibi vatana bakın ekstra indirim varsa ordan bütçeye uyguna denk getirin yoksa hazır sistem bakmak lazım
Hazır sistemde bakıyorum da hocam şu ana kadar hiçbir fiyat performans sistem göremedim

Vallahi bana öyle geliyor RAM fiyatları çip falan yok diyorlar ama bakalım hayırlısı
bende sistemi satıyorum baştan toplayacam ama ne alıcı var ne de satınca nasıl toplayacam bilmiyorum kafam karışık

Önceliklerim;

Şimdiden teşekkürler 🙏
hazır sistem kovalayın bu ay aksi takdirde 45 bini buluyor

Hocam kasım sonuna kadar bekleyeceğim çıkmasaa toplama yapacağım
şöyle diyeyim 3 bin olan ram şuanda 7 bin lira SSD ler arttı soğutucu fiyatları arttı 1500 olan soğutucu 2000-2500 arası bu yüzden düzgün sistemler zor çıkıyor

şöyle diyeyim 3 bin olan ram şuanda 7 bin lira SSD ler arttı soğutucu fiyatları arttı 1500 olan soğutucu 2000-2500 arası bu yüzden düzgün sistemler zor çıkıyor
Hocam olmadı şu anlık Rami ikinci el alırım ya da bazı parçaları öyle olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bazı parçaları sıfır almayı düşünmüyorum örneğin kasa olabilir soğutucu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bazı parçaları sıfır almayı düşünmüyorum örneğin kasa olabilir soğutucu
soğutucu peerless assassin bakabilirsiniz PSU lardan anlamadığım için kasa önerisi yapamayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,942
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri