Neler Yeni

Hazır sistem önerisi 21000 tl

Gloxy

80+ Bronze
hocam kasanın markayı ilk kez duyuyorum iyi midir? bu kasa ve psu
Hava akışı güzel kasanın hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hava akışı güzel kasanın hocam.
Sizde şu şekilde alın hocam aynı kasayı alıcaksanız.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
hocam 6700lü sistem bende baktım ama göremedim çoğu sitede 6650xt ve 6750xt gördüm onların fiyatıda bütçemi aşıyodu dediğiniz doğru 8gb yeni nesilde artık yetmicek ama galiba mecburum 1 2 aya bu sistem bu fiyata olmaz gibime geldi

Bitfenix kendi yapıyor kasa ve psu yu. Yinede bütçe yeterse aşağılarda thermaltake 200TG var onu seçebilirsiniz. Yada başka ucuz thermaltake, cooler master, xigmatek, asus, fsp, corsair kasalar varsa seçebilirsiniz.

hocam 6700lü sistem bende baktım ama göremedim çoğu sitede 6650xt ve 6750xt gördüm onların fiyatıda bütçemi aşıyodu dediğiniz doğru 8gb yeni nesilde artık yetmicek ama galiba mecburum 1 2 aya bu sistem bu fiyata olmaz gibime geldi

6750xt, 6700xt nin oc yapılmış hali diyebiliriz 10-12fps fark var arada tercih edilebilir bir model ama fiyat problem. Olmazsa ileride kartı satar üzerine ekleme yapar o şekil bir amd alabilirsiniz.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
Bitfenix kendi yapıyor kasa ve psu yu. Yinede bütçe yeterse aşağılarda thermaltake 200TG var onu seçebilirsiniz. Yada başka ucuz thermaltake, cooler master, xigmatek, asus, fsp, corsair kasalar varsa seçebilirsiniz.

6750xt, 6700xt nin oc yapılmış hali diyebiliriz 10-12fps fark var arada tercih edilebilir bir model ama fiyat problem. Olmazsa ileride kartı satar üzerine ekleme yapar o şekil bir amd alabilirsiniz.
hocam kasayı yükseltme bütçe kurtarmıyo maalesef 6700de galiba anca sizin dediğiniz gibi ilerki zaman muhtemelen bu sistemi alacağım şuan eski pcmi satmakla uğraşıyorum yetişebilirsem zam gelmeden yada stok bitmeden bunu yükseltip alıcam

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
hocam kasayı yükseltme bütçe kurtarmıyo maalesef 6700de galiba anca sizin dediğiniz gibi ilerki zaman muhtemelen bu sistemi alacağım şuan eski pcmi satmakla uğraşıyorum yetişebilirsem zam gelmeden yada stok bitmeden bunu yükseltip alıcam
Tamamdır dostum. İnşallah yetişir, işlerin rast gider ve alabilirsin. Güç seninle olsun! :D

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
Hocam bu ve dediğiniz sistemi atar mısınız? Sanırım siz PC'desiniz ben özelleştirme kısmını göremiyorum.
1704911205430.png

bu gaming gen hocam

1704911205430.png

bu gaming gen hocam
image.png

bu da itopya

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Alıntıyı görüntüle

bu gaming gen hocam

image.png

bu da itopya
Hocam gigabyte anakartlarda secure boost mu ne hatası devam ediyormuş sanırım. Itopya daki daha iyi gibi ama anakartsal bakımda gaming gen sırf ondan biraz daha iyi gibi. Yinede itopya daha mantıklı bir seçim olur bence.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
Hocam gigabyte anakartlarda secure boost mu ne hatası devam ediyormuş sanırım. Itopya daki daha iyi gibi ama anakartsal bakımda gaming gen sırf ondan biraz daha iyi gibi. Yinede itopya daha mantıklı bir seçim olur bence.
anladım hocam itopyadan devam ediyim ben sağolun

Top Bottom