Güvenilir olmayan bir site burada önerilmez merak etmeyınPeki bu satıcılar felan güvenilir değil mi? (İlk defa internetten alışveriş yapacağım da.)
Teşekkür ederim fakat aşağıda ryzen 7000 üzeri sıvı soğutma zorunludur tarzı bir ifade okudum bu sıkıntı çıkarır mı?Güvenilir olmayan bir site burada önerilmez merak etmeyın
monitörü hepsiburadadan alın pttden almayın yeter
İleride hava soğutucu alırsanız daha iyi olabilir fakat stokla da idare edilir merak etmeyınTeşekkür ederim fakat aşağıda ryzen 7000 üzeri sıvı soğutma zorunludur tarzı bir ifade okudum bu sıkıntı çıkarır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon bir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı yokmuş
2. el açıkmısınız?Arkadaşlar bütçem maksimum 30.000 Lira bana uygun güzel bir hazır sistem önerir misiniz? Bu arada sistemin yanına bir monitör de alacağım ona göre önerin.
2.el hazır sistem satan kişilerde var yusufpisi gibi 30000tl bütçeyle monitor dahil 4070 veya rx7800xtli sistemler bulabilirsin.Yok hocam 0 bakıyorum.
Arkadaşlar bütçem maksimum 30.000 Lira bana uygun güzel bir hazır sistem önerir misiniz? Bu arada sistemin yanına bir monitör de alacağım ona göre önerin.
Biri mpk biri kutulu sen r5 5600x üstüne kule tipi sogutucu koyabilirsinİki tane r5 5600 var aralarında ki fark ne?