Hazır sistem önerisi

Merhabalar iyi geceler 15-16 k bütçem var sistem önerilerine acigim yardimci olursanız çok sevinirim

Merhabalar iyi geceler 15-16 k bütçem var sistem önerilerine acigim yardimci olursanız çok sevinirim
Şuan en iyisi PC Hocasının Hero sistemi gibi. Ben de bundan aldım.

Post automatically merged:

Bende arıyorum en fazla 16K öneri lazım...
PC Hocası Hero.

rtx 3060 veya rx6600 xt arasında çok gelip gidiyorum ne yapsam bilemedim ileriye dönük hangisi olur acaba

bu attığım sistem stokları yeni geldi muhtmelende çabuk biter alıcaksan direkt al modartpc kanalında da videosu var

hatta galiba stok bugün gelmişti tekrar bitmiş

bu model intele göre biraz daha kötü ama alınabilir. https://www.itopya.com/modart-red_h20148

Şuan bu fiyat bandında rtx 3060lı sistem bulmak zor. Sen bulabildin mi ?
Modart’ın sistemi vardı onu almayı planlıyordum ama kasada fan fazla yok ve mesh değil haqqus hb3 almayı düşünüyorum r5 5600 6600xt var içinde Asus tuf mesh kasa bu daha iyi olur diye düşünüyorum

Modart’ın sistemi vardı onu almayı planlıyordum ama kasada fan fazla yok ve mesh değil haqqus hb3 almayı düşünüyorum r5 5600 6600xt var içinde Asus tuf mesh kasa bu daha iyi olur diye düşünüyorum
Link atabilir misiniz ?

Evet modart sistemin hava akışı kötü. Sistemi alanlardan malzemesinin kalitesiz olduğunu duymuştum forumda.

Son düzenleme:
Geri