ananas_suyu
80+ Bronze
İşlemciye göre değişir, genel olarak bişey olmaz.Tamam ozaman. Yardım için teşekkürler. Valorant gibi oyunlarda bir şey olur mu?
İşlemciye göre değişir, genel olarak bişey olmaz.Tamam ozaman. Yardım için teşekkürler. Valorant gibi oyunlarda bir şey olur mu?
Ryzen 5 5500 için sordum.İşlemciye göre değişir, genel olarak bişey olmaz.
Bişey olmaz.Ryzen 5 5500 için sordum.
Bende onu düşünüyordum işlemcisi hakkında kararsız kalmıştım.1650 ekran kartı sistem alınmaz ve o psu hiç hiç alınmaz
kasayı deepcool yap al rtx 3060 performansında (yada böyle al ilerde psu değiş)
PCH v5.1 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING SİSTEM
PCH v5.1 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Sizin attığınızın 15300 olduğuna bakmayın. Sepete eklemeye çalışınca hata veriyor stok yok sanırım.Benim atıgım 550w PSU var diğerinde 600w ama diğer psular everest benim atıgım fsp ama bununda kasa markası belli değil diğerinde hiç yoktan kasa markası var. Ben iklemde kaldım yanlış bilgi vermeyim şimdi
Bitfenix marka kasayı seçebilirsin ama bütçeyi aşıyor biraz. Oda everesten iyi marka hiç yoktan ama PSU 600w olucaken 550 olucak ve daha fazla para vermiş olucaksın bu seçim beni aşar başkasına danışsan daha iyi olur.Sizin attığınızın 15300 olduğuna bakmayın. Sepete eklemeye çalışınca hata veriyor stok yok sanırım.
ısınmaz ama ısındı diyelim biostan işlemci fan hızını %100 yap ısınmaz ben 5600'ü 2 yıldır öyle kullanıyorum ısınmıyorBende onu düşünüyordum işlemcisi hakkında kararsız kalmıştım.
Tamamdır iyi ozaman. Yardım için teşekkürlerısınmaz ama ısındı diyelim biostan işlemci fan hızını %100 yap ısınmaz ben 5600'ü 2 yıldır öyle kullanıyorum ısınmıyor