Neler Yeni

Hazır Sistem ve monitör alacağım.Özelleştirme ve öneri bekliyorum.

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Acele etme indirime giriyor sürekli attığın monitorde hdr yok 280 0.5 e aldanma hdr özelliği + bir özellik
bilgisizliğini bu kadar belli etme be 8199 altına inmedi @Yavuz Sultan Selim ile aynı anda aldık sıfır ölüpixel sıfır ghosting boş yapıp milleti aldatma asılsız bilgilerle kullan ondan sonra konuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu gördüm, fakat almama sebebim, 16 gbnin bir farkı yok, bunun yerine 1399 TL'ye soğutucu aldım,üstüne kasa gold, 30 bin TL ödedim. İleri de 4070'e geçmeyi düşünüyorum veya 4070s o yüzden 1080p de oynayacağım için şu anlık 8 gblik beni kurtarıyor... yani ekran kartını satıp yenisini alacağım 1 sene olur 6 ay olur, belki 2 sene ne zaman sıkarsa.... o yüzden asus kurulu bir sistem almak istedim ben.

Asus tufu alacağım, gigabaytın fiyatı 6 bin oldu, 6 bin ona vereceğim https://www.gaming.gen.tr/urun/3535...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ şu monitöre geçerim daha iyi...
hoca o dell on numaradır dell in kalitesini kullanan bilir boş yapmış eleman sen aldırma on numara monitör 240hz 280 hz olabiliyor canavar gibi 8199 altında daha düşmedi biz 8600 8900 e mi ne aldık

Benimkinde hiçbir sorun yok
sende sorun olmaması olmayacağı anlamına mı geliyor ?

Benimkinde hiçbir sorun yok
çoğu kişi o sorunları yaşayıp konu açıyor çeşitli forumlarda unutma teknoloji şans işidir

Semiramis41

80+ Bronze
bilgisizliğini bu kadar belli etme be 8199 altına inmedi @Yavuz Sultan Selim ile aynı anda aldık sıfır ölüpixel sıfır ghosting boş yapıp milleti aldatma asılsız bilgilerle kullan ondan sonra konuş
Okuduğunu anla önce g24 için dedim ben onu ölü piksel ghosting var diye bişe de yazmadım yanımda olsaydın çeneni kırmıştım küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi işine bak

hoca o dell on numaradır dell in kalitesini kullanan bilir boş yapmış eleman sen aldırma on numara monitör 240hz 280 hz olabiliyor canavar gibi 8199 altında daha düşmedi biz 8600 8900 e mi ne aldık

sende sorun olmaması olmayacağı anlamına mı geliyor ?

çoğu kişi o sorunları yaşayıp konu açıyor çeşitli forumlarda unutma teknoloji şans işidir
Bana mı ders veriyon velet sandın sen beni heralde işine bak hadi

Can...

80+ Platinum
Okuduğunu anla önce g24 için dedim ben onu ölü piksel ghosting var diye bişe de yazmadım yanımda olsaydın çeneni kırmıştım küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi işine bak

Bana mı ders veriyon velet sandın sen beni heralde işine bak hadi
çen çinirlendin mi ya konuyu çevirme 280hz e aldanma ne demek :D daha ne ima ettiğinden ne yazdığından haberin yok çenemi kıracakmış pehh elin yumruğunu yemeyen kendinini kini balyoz sanarmış güreş judo boks lisansım var

Semiramis41

80+ Bronze
çen çinirlendin mi ya konuyu çevirme 280hz e aldanma ne demek :D daha ne ima ettiğinden ne yazdığından haberin yok çenemi kıracakmış pehh elin yumruğunu yemeyen kendinini kini balyoz sanarmış güreş judo boks lisansım var
Hdr sız kullanmaya devam et sen ne yapıyım varsa adam ol önce yinede fark etmez

Can...

80+ Platinum
Hdr sız kullanmaya devam et sen ne yapıyım varsa adam ol önce yinede fark etmez
her Allah'ı günü HDR açıyorum ya çok önemli monitörün zaten kendi renk kalitesi yetiyor da artıyor HDR olsa ne olmasa ne xd

Can...

80+ Platinum
Top Bottom