Neler Yeni

Hazır Sistem ve monitör alacağım.Özelleştirme ve öneri bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan ÖZEL
Sistem olarak bunu düşünüyorum.Farklı bir sistem veya özelleştirme önerirseniz sevinirim, 1080p'de kasmadan rahat bir şekilde low ayarlarda oynamayı düşünüyorum,yüksek kalite aramıyorum.Sadece takılma istemiyorum.
Monitör olarak bunu düşünüyorum.Bu fiyatlara başka öneriniz varsa bekliyorum.
Uzun süreden sonra ilk kez sistem alacağım için her türlü tavsiyeye açığım.Çok anladığım konular değil,

Laksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Umut YILDIRIM
Aynı sistemi 1 saat kadar önce ben de sipariş ettim. Ek olarak SSDyi 1TB yaptım, ramı 2x16gb yaptım, kasayı ayı model bir üst 750w 80 GOLD yaptım, bir de sıvı soğutucu ekledim. Yaptığım değişiklikler gereksiz ve zamanla eklenmesi gereken şeylerdi özellikle sıvı soğutma seçimim çok fantezikti. Sana tek tavsiyem ssd kapasitesini 1tba çıkar o şekilde sipariş et veya durumun varsa 1 adet hava soğutucu al işlemci ısınıyor çünkü.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sistem olarak bunu düşünüyorum.Farklı bir sistem veya özelleştirme önerirseniz sevinirim, 1080p'de kasmadan rahat bir şekilde low ayarlarda oynamayı düşünüyorum,yüksek kalite aramıyorum.Sadece takılma istemiyorum.
Uzun süreden sonra ilk kez sistem alacağım için her türlü tavsiyeye açığım.Çok anladığım konular değil,

Sistem güzel benim önerim işlemcinin stock soğutucusu çok iyi olmadığından hava soğutma kısmında assasin 120 gibi bişi var net adını hatırlamıyorum 849 TL lik onu alabilirsiniz, RAM ve SSD arttırabilirsiniz. Onun dışında bir şeye gerek yok bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan ÖZEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sistemi 1 saat kadar önce ben de sipariş ettim. Ek olarak SSDyi 1TB yaptım, ramı 2x16gb yaptım, kasayı ayı model bir üst 750w 80 GOLD yaptım, bir de sıvı soğutucu ekledim. Yaptığım değişiklikler gereksiz ve zamanla eklenmesi gereken şeylerdi özellikle sıvı soğutma seçimim çok fantezikti. Sana tek tavsiyem ssd kapasitesini 1tba çıkar o şekilde sipariş et veya durumun varsa 1 adet hava soğutucu al işlemci ısınıyor çünkü.
Benim hedefim 2 sene sonra 4070 alıp, 2k monitör almak.Bende özelleştirme olarak gold kasaya çevirip, ssd yükseltirim.Hava soğutma alıcam birde 1400 tl sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem güzel benim önerim işlemcinin stock soğutucusu çok iyi olmadığından hava soğutma kısmında assasin 120 gibi bişi var net adını hatırlamıyorum 849 TL lik onu alabilirsiniz, RAM ve SSD arttırabilirsiniz. Onun dışında bir şeye gerek yok bence.
1400 tllik olan önermişlerdi onu almayı düşünüyorum üzmesin diye :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan ÖZEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tekrardan merhabalar, sistemde ki hangi ssdyi önerirsiniz ? Birde ram konusunda biraz daha ileri ki zamanlarda cl düşük 32 gb ile değişeyim diyorum... şu anlık fark 4 bin tl diyor sistemde.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam tekrardan merhabalar, sistemde ki hangi ssdyi önerirsiniz ? Birde ram konusunda biraz daha ileri ki zamanlarda cl düşük 32 gb ile değişeyim diyorum... şu anlık fark 4 bin TL diyor sistemde.

Kingston NV2 1TB tercih edebilirsiniz.

Can...

80+ Platinum
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,275468247.html
monitör olarak bunu alabilirsin

Semiramis41

80+ Bronze
Yapman gereken ssd yi 1tb yap hava soğutucuyu ekle 849 TL olanı

1Kaira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kayra Tan
1706256996685.png

hocam bu daha iyi değil mi 2 sistem arasında kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan ÖZEL
Alıntıyı görüntüle

hocam bu daha iyi değil mi 2 sistem arasında kaldım
Bunu gördüm, fakat almama sebebim, 16 gbnin bir farkı yok, bunun yerine 1399 TL'ye soğutucu aldım,üstüne kasa gold, 30 bin tl ödedim. İleri de 4070'e geçmeyi düşünüyorum veya 4070s o yüzden 1080p de oynayacağım için şu anlık 8 gblik beni kurtarıyor... yani ekran kartını satıp yenisini alacağım 1 sene olur 6 ay olur, belki 2 sene ne zaman sıkarsa.... o yüzden asus kurulu bir sistem almak istedim ben.

Asus tufu alacağım, gigabaytın fiyatı 6 bin oldu, 6 bin ona vereceğim https://www.gaming.gen.tr/urun/3535...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ şu monitöre geçerim daha iyi...

Semiramis41

80+ Bronze
Bunu gördüm, fakat almama sebebim, 16 gbnin bir farkı yok, bunun yerine 1399 TL'ye soğutucu aldım,üstüne kasa gold, 30 bin TL ödedim. İleri de 4070'e geçmeyi düşünüyorum veya 4070s o yüzden 1080p de oynayacağım için şu anlık 8 gblik beni kurtarıyor... yani ekran kartını satıp yenisini alacağım 1 sene olur 6 ay olur, belki 2 sene ne zaman sıkarsa.... o yüzden asus kurulu bir sistem almak istedim ben.

Asus tufu alacağım, gigabaytın fiyatı 6 bin oldu, 6 bin ona vereceğim https://www.gaming.gen.tr/urun/3535...ull-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ şu monitöre geçerim daha iyi...
Acele etme indirime giriyor sürekli attığın monitorde hdr yok 280 0.5 e aldanma hdr özelliği + bir özellik

1Kaira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kayra Tan
Bunu gördüm, fakat almama sebebim, 16 gbnin bir farkı yok, bunun yerine 1399 TL'ye soğutucu aldım,üstüne kasa gold, 30 bin TL ödedim. İleri de 4070'e geçmeyi düşünüyorum veya 4070s o yüzden 1080p de oynayacağım için şu anlık 8 gblik beni kurtarıyor... yani ekran kartını satıp yenisini alacağım 1 sene olur 6 ay olur, belki 2 sene ne zaman sıkarsa.... o yüzden asus kurulu bir sistem almak istedim ben.

ben ilerde değiştirmeyi düşünmüyorum o yüzden galiba bunu alıcağım hem sadece ekran kartı değil anakart ram de daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,298
Üyeler
160,671
Son üye
Smikke
Top Bottom