Çözüldü✓ Hazır sistemdeki kasa hakkında ?!?!?

Kerimmir

80+
Reaksiyon skoru
9

Hazır sistem nasıl sizce ?

Kasayı daha önce görmedim araştırma yaptım hiçbir şey bulamadım, sizce sorun çıkarır mı yoksa akım korumalı prizle belirli bir süre idare eder mi ?

Hazır sistem nasıl sizce ?

Kasayı daha önce görmedim araştırma yaptım hiçbir şey bulamadım, sizce sorun çıkarır mı yoksa akım korumalı prizle belirli bir süre idare eder mi ?
Sorun yaşamazsın kalitesiz değil. Gamegaraj, daha uygun yollu olması için yurtdışından henüz türkiyeye gelmemiş kaliteli marka/markalar ile anlaşıp marka basıyorlar diye hatırlıyorum. Daha önce GameGarajın psusunu kullandım ve çok memnundum.

Sorun yaşamazsın kalitesiz değil. Gamegaraj, daha uygun yollu olması için yurtdışından henüz türkiyeye gelmemiş kaliteli marka/markalar ile anlaşıp marka basıyorlar diye hatırlıyorum. Daha önce GameGarajın psusunu kullandım ve çok memnundum.
Teşekkürler, Kasa çin malıymış bulabildiğim tek bilgi bu ama dediğinizi dikkate alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem fiyatı sizce uygun mu, anakart veya işlemci değişimi yapmalı mıyım ?

Teşekkürler, Kasa çin malıymış bulabildiğim tek bilgi bu ama dediğinizi dikkate alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem fiyatı sizce uygun mu, anakart veya işlemci değişimi yapmalı mıyım ?
Anakartla işlemci bence iyi açıkçası benim yeni intel sistemler hakkında çok bir bilgim yok fakat işlemcinin 5500den daha yüksek bir performansı olduğunu biliyorum. Yine de bu fiyata 3060 yerine 6600 xt veya 6700 iyi olabilirdi

Psuları Aigo markası üretiyor. Kötü-orta arası bir şey.
Bu model kasasını bilmiyorum ama biraz kaba duruyor gibi geldi. Eski tür kasalarında da ufak tefek vida problemleri olabiliyordu. Ama alınmayacak kadar kötü sayılmaz donanım f/p ise sorun olmaz.

Geri