Asfalt Osman 80+ Silver Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3,050 Dahası Reaksiyon skoru 1,514 Konum Ev İsim Umut Instagram Ergelenu Discord Asfalt Osman #2131 1 Mart 2022 #27 DerratiX yazmış: Evet. direkt onu özelleştirerek aldım. Devamı için tıklayın... Anladim hocam sagolum ins yarın stoklara gelir uygu fiyat olmazsa g4
DerratiX yazmış: Evet. direkt onu özelleştirerek aldım. Devamı için tıklayın... Anladim hocam sagolum ins yarın stoklara gelir uygu fiyat olmazsa g4
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,540 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 1 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Hocam bu armoury crate uygulaması niye bu kadar yavaş? indirmeleri baya yavaş yapıyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Mart 2022 DerratiX yazmış: Hocam bu armoury crate uygulaması niye bu kadar yavaş? indirmeleri baya yavaş yapıyor. Devamı için tıklayın... Bir tane ses driverı indirmesi 5-6 dakika sürdü... garip
Hocam bu armoury crate uygulaması niye bu kadar yavaş? indirmeleri baya yavaş yapıyor. Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Mart 2022 DerratiX yazmış: Hocam bu armoury crate uygulaması niye bu kadar yavaş? indirmeleri baya yavaş yapıyor. Devamı için tıklayın... Bir tane ses driverı indirmesi 5-6 dakika sürdü... garip