Neler Yeni

HAZIR SİSTEMİMDE YÜKSELTMEM GEREKENLER NELER

TheLykie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
FURKAN
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Yorunlarınızdan anladığım kadarıyla şuanlık acilen değiştirmem gerekenler ram ve işlemci , ileriki dönemde anakart psu ve kasa değiştirmem gerektiğini anladım . Şimdilik bütçem gereği sadece ram ve işlemci yükselteceğim çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
İLK OLARAK
RAM
İŞLEMCİ
SSD VEYA M.2 ALIRSAN DAHA İYİ OLUR
POWER PSU DANDİK FPS-CORSAİR-GAMETECH VEYA THERMALTAKE AL
TAVSİYE EDERİM (y)

TheLykie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
FURKAN
PSU değiştirilip yanına da bir modül daha 8 GB Ram alınabilir.Onun dışında sistemin günümüz oyunlarında hala yeterli.
Psu olaral önerebileceğiniz bir ürün var mı sistemime uygun olarak ?

TheLykie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
FURKAN
İLK OLARAK
RAM
İŞLEMCİ
SSD VEYA M.2 ALIRSAN DAHA İYİ OLUR
POWER PSU DANDİK FPS-CORSAİR-GAMETECH VEYA THERMALTAKE AL
TAVSİYE EDERİM (y)
Ssd var onları yazma gereği duymadım , psu olarak ne önerirsiniz ve bendeki neden kötü yani sisteme yetersiz mi yoksa ileriki dönemlerde sorun mu çıkartır ?

Berk10065

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berk Esen
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SİSTEMİN ŞUAN GAYET YETERLİ AMA ÜSTÜNE ZAMANLA PARA BİRİKTİRİP EKLEMELER YAPMAK İSTİYORUM .
SİSTEMİM ;
Ryzen 5 1500x
Asus prime b350m-k anakart
Msi gtx 1060 6gb gaming x
Everest rampage cobra 600w power
8Gb ram

Bence yükseltmem gerekenler RAM ile işlemcim sizce bunları 2. elden satıp neler almalıyım ve sizce anakartım yeterli mi ?

Berk10065

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berk Esen
İlk öncelikle 8 GB ram al daha sonra işlemcini r7 alabilirsin sonra ekran kartının Bi üst modelini al derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
Ssd var onları yazma gereği duymadım , psu olarak ne önerirsiniz ve bendeki neden kötü yani sisteme yetersiz mi yoksa ileriki dönemlerde sorun mu çıkartır ?
PSU KALİTESİ PEK İYİ DEĞİL SAÇ VE KAPASÜTÖRLER KORUMASI AZ SİSTEM İÇİN YETERLİ
https://www.incehesap.com/corsair-vs650-cp-9020172-eu-650w-power-supply-fiyati-42313/
https://www.incehesap.com/xigmatek-...alibre-600-80-plus-power-supply-fiyati-44330/
https://www.incehesap.com/thermaltake-ps-ltp-0650npcneu-2-fiyati-34356/
BUNLARI TAVSİYE EDERİM (y)

TheLykie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
FURKAN
şuanlık psu alsam 8 gb ram alsam ve bendeki işlemciyi satıp ryzen 5 2700 alsam yeterli olur mu sizce ? İleriki zamanlarda geri kalanını da yükseltmeyi düşünüyorum zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
psu değişimi iyi olur sistemi elektrik kesintilerinde daha iyi korur ilerisi için iyi olur işlemci değişimi uygun fiyata bulursan güzel olur
Battlefield 1 12 gb ram kullanıyor şu anda ileride anakart değişimi yaparsan 4 slot ram olan bir anakart al bence benim tavisyem bu yönde

TheLykie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
FURKAN
psu değişimi iyi olur sistemi elektrik kesintilerinde daha iyi korur ilerisi için iyi olur işlemci değişimi uygun fiyata bulursan güzel olur
Battlefield 1 12 gb ram kullanıyor şu anda ileride anakart değişimi yaparsan 4 slot ram olan bir anakart al bence benim tavisyem bu yönde
Şuanlık anakart değiştirmem gibi ama en geç 1 yıla değiştirmeyi planlıyorum. Şuanlık ram psu ve 1-2 ay sonrasına da işlemci almayı planlıyorum sizin dedikleriniz doğrultusunda en mantıklısı böyle geldi bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
FATİH AKER
Instagram
@instafatoooo
Facebook
fatih.aker.1023
Şuanlık anakart değiştirmem gibi ama en geç 1 yıla değiştirmeyi planlıyorum. Şuanlık ram psu ve 1-2 ay sonrasına da işlemci almayı planlıyorum sizin dedikleriniz doğrultusunda en mantıklısı böyle geldi bana.
zaten sistem toplarken dikkat edilmesi gereken hususlar bunlar en son anakartı değiştir o değişimin sebebi ise
Battlefield 1 12 gb ram kullanıyor şu anda
apex te de aynı sisteme bu oyunu açınca 4 gb ram kalıyor windowsta nerden baksan 2.5 gb ram kullanıyor zaman zaman artıyor onun için ram yeterli gelmeyecek ileride onun için 4 slot ram olan anakart şart ileride yada 8 gb rami satıp 16-8 yaparsın sana kalmış

TheLykie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
FURKAN
zaten sistem toplarken dikkat edilmesi gereken hususlar bunlar en son anakartı değiştir o değişimin sebebi ise
Battlefield 1 12 gb ram kullanıyor şu anda
apex te de aynı sisteme bu oyunu açınca 4 gb ram kalıyor windowsta nerden baksan 2.5 gb ram kullanıyor zaman zaman artıyor onun için ram yeterli gelmeyecek ileride onun için 4 slot ram olan anakart şart ileride yada 8 gb rami satıp 16-8 yaparsın sana kalmış
Anladım çok teşekkür ederim yorumların için

Top Bottom