❌İndirim Bitti! Hazır sistemler peşin fiyatına taksit N11 (incehesap) ile

Bu sistemlerden alan var mı? Eline ulaşan varsa görüşlerini yazabilir mi?.
yorumlarda alan arkadaşlar vardı onları bizzat etiketlersen ve sorarsan belki daha sağlıklı bilgi alabilirsin hocam 👍

yorumlarda alan arkadaşlar vardı onları bizzat etiketlersen ve sorarsan belki daha sağlıklı bilgi alabilirsin hocam 👍
Gereği yok şimdi baktım da hem fiyatları yükseltip hem de 6 taksite vade farkı eklemişler. Alınmaz artık hiçbir avantajı kalmamış.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Bu sistemlerden alan var mı? Eline ulaşan varsa görüşlerini yazabilir mi?.
Pazar akşamı aldım bugün sabah kargoya verdiler.5060 Ti 16GB olan modeli aldım kupon eklemeyi unuttum maalesef.PSU'yu garanti süresi bitmeye yakın değişeceğim muhtemelen.Sistemde tek riskli parça PSU gibi göründü anakartda - yan tek m2 slotu olması.Sata takarım çokta sıkıntı değil o yüzden.Birde 512 yerine 1TB olsa tadından yenmezdi.

bende temmuz 10da heder v11 modelini satın alıp 11 senelik i5 5. nesil işlemcili r9 380 ekran kartlı sistemimden kurtulup peşin fiyatına 6 taksit ile 58.499 liraya ryzen 7 9700x ve 9070xtli sisteme geçiş yaptım. kasa 14 temmuzda elime ulaştı haftasonuna denk geldiği için. ekran kartı demonte geldi, win 11 home deneme sürümü yüklü ama güncellemeler yapılı değildi, henüz bios ayarlarına bakmadım, şu an sıkıntı yok gibi sistem boşta veya internette gezinirken işlemci 50 derecelerde odam baya sıcak, diablo 4de full ayarlarda test ettiğimde işlemci 70 ekran kartı 67 derecelerdeydi. kasada sadece 3 fan ve 1 egzoz fanı var bitfenix mh100. bi kaç fan eklersem daha serinler galiba. diabloyu yağ gibi oynayabildim sonunda takılmadan donmadan. resmen çağ atladım 11 yıllık kasadan geçince :D kampanya bitti şu an peşin fiyatına 3 taksit yapılıyor ve fiyatlar normale dönmüş. benim 58.499 liraya aldığım kasa şu an 62bin küsür. kampanyadan yararlanan herkese helal olsun. bu arada kampanya postunu burada ilk postu açıp haber veren arkadaş sayesinde gördüm ona sonsuz teşekkürlerimi sunarım. sorunuz varsa sorabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maximum var şaka gibi ya of
ben 10 temmuzda sırf burdan kasa alabilmek için gidip yapıkrediden world card aldım :D kadın başvuru yapar yapmak şlak diye çıkarıp verdi kartı hiç bekletmeden :D tam 63bin lira limit çıktı şansıma tam o kadar limite ihtiyacım vardı.

Son düzenleme:
Geri