❌İndirim Bitti! Hazır sistemler peşin fiyatına taksit N11 (incehesap) ile

Taksidin hatrina göz ardı edilir mi sizce
Şöyle bir şey var 20 bin lirayı günlük faize attın bir ayda sana bankana göre 450-500₺ para verir tabi ilk ay 20 attığın 4 aylık taksitse 5000 ödedin ikinci taksit ödenene kadar 15 bin attın ona da günlük 10 verdi diğer ay da 300 aldın günlük faizden gibi gibi hesap et

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Bu sistemde segotep endura 1 kasa varmış. Segotep kasa ve PSU hakkında bilgisi olan var mı ?

Ekler

• 1000013907.webp
    1000013907.webp
    119.9 KB · Hit: 100
  • 1000013909.webp
    1000013909.webp
    92.6 KB · Hit: 94
  • Beğen
Bu sistemde segotep endura 1 kasa varmış. Segotep kasa ve PSU hakkında bilgisi olan var mı ?
Bilgim yokta chat gpt ''güvenilir ve bilindik bir marka mı? segotep endura 1 siyah 750w 80+ bronze ve kasa olarakta segotep wind clear t2 siyah olanı araştırıyorum.'' diye sordum.

''
Segotep, Çin merkezli bir markadır ve özellikle bilgisayar kasaları ve güç kaynakları (PSU) üretimiyle tanınmaktadır. Marka, Çin'de oldukça bilindik olsa da, uluslararası arenada daha az tanınmaktadır. Bu nedenle, ürünlerin güvenilirliği ve performansı konusunda kullanıcı yorumları ve bağımsız testler önem kazanmaktadır.

🔌 Segotep Endura 1 750W 80+ Bronze PSU

Segotep Endura 1 750W 80+ Bronze PSU, PCIe 5.0 uyumluluğu, etkin soğutma ve aktif PFC özellikleriyle dikkat çekmektedir. Ancak, kullanıcı yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar, PSU'nun uygun fiyatına rağmen güvenilir olduğunu belirtirken, diğerleri daha tanınmış markaların tercih edilmesini önermektedir. Örneğin, bir Reddit kullanıcısı, Segotep PSU'nun "iyi kalitede" olduğunu belirtmişken, başka bir kullanıcı ise "2 yıl hafif kullanımda dayandı" diyerek uzun vadeli güvenilirlik konusunda şüphelerini dile getirmiştir .mizzostore.comreddit.com

Özetle, Segotep Endura 1 PSU, bütçe dostu bir seçenek arayan kullanıcılar için uygun olabilir, ancak uzun vadeli güvenilirlik ve garanti süreleri konusunda daha tanınmış markaların tercih edilmesi daha güvenli olabilir.

🧊 Segotep Wind Clear T2 İşlemci Soğutucu

Segotep Wind Clear T2, 80mm boyutunda bir kule tipi işlemci soğutucusudur. Çift ısı borusu ve 23.69 dB(A) gürültü seviyesi ile sessiz bir çalışma sunmayı hedeflemektedir . Birçok kullanıcı, fiyat/performans oranının yüksek olduğunu ve düşük ısınan sistemlerde etkili bir soğutma sağladığını belirtmektedir.incehesap.comtechtitanlb.com+1segotep.en.made-in-china.com+1

Özellikle bütçe dostu bir çözüm arayan kullanıcılar için Segotep Wind Clear T2, yeterli performans sunabilir.

🧩 Genel Değerlendirme

• Segotep Endura 1 PSU: Bütçe dostu bir seçenek sunuyor, ancak uzun vadeli güvenilirlik ve garanti süreleri konusunda daha tanınmış markaların tercih edilmesi önerilir.
  • Segotep Wind Clear T2 Soğutucu: Düşük ısınan sistemlerde etkili bir soğutma sağlıyor ve fiyat/performans oranı yüksek.

Eğer daha uzun ömürlü ve güvenilir bir PSU arıyorsanız, Corsair CV650, Seasonic S12III 650W veya Cooler Master MWE Bronze 650W gibi markaları değerlendirebilirsiniz. Bu markalar, daha uzun garanti süreleri ve daha fazla kullanıcı geri bildirimi ile bilinir.

Segotep ürünleri, bütçe dostu çözümler arayan kullanıcılar için uygun olabilir, ancak uzun vadeli güvenilirlik ve garanti süreleri konusunda daha tanınmış markaların tercih edilmesi daha güvenli olacaktır. '' diye cevap verdi.

Vade farksız 6 taksit ile başka hiçbir yerde böyle bir kasayı alamayacağımı düşündüm.
Özellikleri ssd okuma yazma hızı ve işlemci soğutucu hariç hoşuma gitti. Sizce nasıldır?

• Beğen
Vade farksız 6 taksit ile başka hiçbir yerde böyle bir kasayı alamayacağımı düşündüm.
Özellikleri ssd okuma yazma hızı ve işlemci soğutucu hariç hoşuma gitti. Sizce nasıldır?

baya iyi gibi

• Beğen
Gençler chatgpt ye sorulmuş ama bence en azından böyle bi sistemde psu’yu değiştirin. Bilmediği yerlerde sallıyor, gram güvenilmeyecek psu da olabilir normal kalitede de olabilir ama bu riske gerek yok. Mümkünse 2k civarı eli yüzü düzgün psu al tak, çıkanı da 1000 civarına okutabilirsin belki. Kafan rahat olur.

• Beğen
Arkadaşa sistem arıyoruz ödeme kolaylığı var burda. Sizce bu alınır mı genel olarak cs oynayacak arkadaş. Hikayeli oyunlarla arası yok. Normalde gaming gecesini bekliyoruz belki iyi bir indirim olur diye.

• Beğen
Arkadaşa sistem arıyoruz ödeme kolaylığı var burda. Sizce bu alınır mı genel olarak cs oynayacak arkadaş. Hikayeli oyunlarla arası yok. Normalde gaming gecesini bekliyoruz belki iyi bir indirim olur diye.
yani ödeme kolaylığı arıyorsanız bence mantıklı. Onun dışında elinizde nakit para varsa daha mantıklı sistem kurulabilir. Ama düşük bir bütçe ve ödeme kolaylığı için gayet tatlı bir sistem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gençler chatgpt ye sorulmuş ama bence en azından böyle bi sistemde psu’yu değiştirin. Bilmediği yerlerde sallıyor, gram güvenilmeyecek psu da olabilir normal kalitede de olabilir ama bu riske gerek yok. Mümkünse 2k civarı eli yüzü düzgün psu al tak, çıkanı da 1000 civarına okutabilirsin belki. Kafan rahat olur.
katılıyorum öneriniz çok yerinde. En azından bir süre idare edebilir ama daha sonra kendini daha güvenmek adına psu değiştirilebilinir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz gibi ödeme kolaylığı olduğu için bende paylaşmak istedim güzel bir sistem. Daha uygun fiyatla alınabilirdi veya bu fiyata en azınadan bir iki parça daha iyi tercih edilebilirdi ama. Peşin fiyatına taksit bildiğim kadarıyla başka yerde yok. Bende o nedenle paylaşmak istedim. Alırsanız umarım sorunsuz bir şekilde kullanmak nasip olur. :peepokalp:

Arkadaşlar 13 temmuza kadar peşin fiyatına taksit seçeneğini görünce böyle düşünen arkadaşlara yardımcı olabilir diye paylaşmak istedim.
https://www.n11.com/arama?promotions=1960400
İnce hesap ile işbirliği içinde yapmışlar incelersiniz :peepokalp: 👋 Uygun fiyatlı sistemler var sanırım bir de bende yeni oradan ekran kartı aldım çok iyi kuponlar olabiliyor. Ben 9060xt aldım 1500 tl kupon ile arada araba için alışveriş yaptığım için öyle kuponlar çıkmaya başlamıştı değerlendirmiş oldum. Siz de bakarsınız. Anakart kasa psu vb. özellikleri tek tek satıcıya sormanızı öneririm. Marka model belirtilmemiş (garip).

Edit: bazı detayları satıcıya sor kısmından sorup yorumlarda paylaştık araştıran arkadaşlara yardımcı olabilir o yorumlara da göz atabilirsiniz.

Alınırmi sizce güzel gibi ama kasa iyi değil gibi bilen varsa yazabilirmi

• Beğen
Soru sormuştum cevap gelmiş. İncehesabı arayın demişler kısaca.

Değerli müşterimiz, ürünlerin teknik özellikleri ve kutu içerikleri hakkında en sağlıklı bilgiyi üretici firmanın resmi sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden almalısınız. Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz. Saygılarımızla,

• Beğen

Arkadaşlar merhaba forumu gezerken denk geldim. Paylaşan arkadaşa öncelikle teşekkür ediyorum. Unlost'un sistem videosundan sonra 6 ay taksite araştır araştır güvenli bir satıcı bulamamıştım. İncehesap olarak görünce biraz araştırıp ürünün siparişini verdim. Ürün hakkında söyleyebileceklerim şunlar bazı parçalar yorum yapıldığı gibi genel toplanan sistemlerden ucuz ve performansı düşük. Ürün özellikleri cevaplandı bu arada. En önemli 3 özellik genel geçer olarak bu fiyattaki sistemlerle aynı işlemci, ekran kartı ve ram olarak. Diğerlerine de güvenip aldım. Bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

1752179177366.webp

Toplayacak olursam sistem 25.000 tl ve 6 taksite baya iyi. Başka bir satıcıdan ve siteden bu sistemi alacak olsanız 2-3k fazla verip 6 ay vadeye de 5-6k civarında fazladan verip 33.0 00 gibi bir fiyata anca alınabiliyor. Ben dediğim gibi ssd okuma yazma hızındaki düşüklüğe vs çok bakmadan işimi görür diyerek siparişimi oluşturdum.
Screenshot 2025-07-10 at 23.25.43.webp

Arkadaşlar merhaba forumu gezerken denk geldim. Paylaşan arkadaşa öncelikle teşekkür ediyorum. Unlost'un sistem videosundan sonra 6 ay taksite araştır araştır güvenli bir satıcı bulamamıştım. İncehesap olarak görünce biraz araştırıp ürünün siparişini verdim. Ürün hakkında söyleyebileceklerim şunlar bazı parçalar yorum yapıldığı gibi genel toplanan sistemlerden ucuz ve performansı düşük. Ürün özellikleri cevaplandı bu arada. En önemli 3 özellik genel geçer olarak bu fiyattaki sistemlerle aynı işlemci, ekran kartı ve ram olarak. Diğerlerine de güvenip aldım. Bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Alıntıyı görüntüle

Toplayacak olursam sistem 25.000 tl ve 6 taksite baya iyi. Başka bir satıcıdan ve siteden bu sistemi alacak olsanız 2-3k fazla verip 6 ay vadeye de 5-6k civarında fazladan verip 33.0 00 gibi bir fiyata anca alınabiliyor. Ben dediğim gibi ssd okuma yazma hızındaki düşüklüğe vs çok bakmadan işimi görür diyerek siparişimi oluşturdum.Alıntıyı görüntüle
bileşenler baya kötü be
ben şu sistem sırf ekran kartı için 3 taksitle almıştım daha üst kalıyor(ram ddr5 8gb)
Ekran görüntüsü 2025-07-10 234626.webp

Geri