sende alsaydın sende yazsaydın adam sana zorla satmıyor ya yakalamayanlar için satıyorAlıntıyı görüntüleşu işe bak ya biz oyuncular bu fırsatçılar yüzünden bilgisayar alamıyoz gecenki rx6600 li sistemi 9999₺ ye alıp 11.500 yazmışlar en az
bidahakine onlardan erken davranıp fırsatçılar diye konu açmaya gerek duymayabilirsinAlıntıyı görüntüleşu işe bak ya biz oyuncular bu fırsatçılar yüzünden bilgisayar alamıyoz gecenki rx6600 li sistemi 9999₺ ye alıp 11.500 yazmışlar en az
Yani adam almış satmış çok absürt değil ama oyun oynama hayaliyle kâr düşünmeden bu sistemi almak isteyen çok kişi vardı. Ben olsam yapmazdım lâkin kendileri bilir bişey diyemeyizAlıntıyı görüntüleşu işe bak ya biz oyuncular bu fırsatçılar yüzünden bilgisayar alamıyoz gecenki rx6600 li sistemi 9999₺ ye alıp 11.500 yazmışlar en az
Önceden söverdim de şu zamlardan sonra, gücüm kalmadı.Serbest piyasa deyip nokta koyacaklar da var, sövmek isteyeceklerde...
Yakalamayankar içinmi o fiyatlara zaten var başka sitelerdedesende alsaydın sende yazsaydın adam sana zorla satmıyor ya yakalamayanlar için satıyor
var kanka bu arada pahalıya koymuş .dTüh be Bursa'da satan yok. Keşke bende alıp satsaydım iyi giderdi. 1500 TL ne yenirdi be.