Neler Yeni

Doların durumu ve hala yapılan fırsatçılık hk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Erdem
Yaptığınız konuşmaların ne kadar anlamsız ve sonuçsuz olduğunu yada olacağını kanıtlayacak görseli aşşağıya bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Herkes ekmeğinde ve öyle olmayada devam edecek. Dolar artınca bilgisayar daha çok satılıyor. Görsel sadece örnek. Ama gerçek bu.

Ayrıca kur düştü diyen arkadaşlar, dolar %30 düştü... peki marketler yada akaryakıt düştümü ? herkes işletmesini yürütme derdinde... resim bana ait değildir.
Sosyal medyanın ve forumların ne kadar etkili olduğunu, yaptığımız konuşmaların ve cimere yapılan başvuruların ne kadar anlamlı olduğunu göreceksiniz..

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Satıcılara sadece şu konuda hak verebilirim.
Doların bir anda 7-8 TL birden düşmesi normal değil ve bunun sonrasında ne olacağı ön görülemiyor.
Bu yüzden işler yoluna girene kadar, dolar kuru rayına oturana kadar bekleyebilirler. Buna bir şey diyemem.
ben haklı olduklarını düşünmüyorum dolar bir anda fırladığında bir an bile düşünmeden zamları yapıştırıyolar. bir anda düşünce belirsiz piyasa deyip bekliyorlar yükselirken de beklesinler o zaman

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sosyal medyanın ve forumların ne kadar etkili olduğunu, yaptığımız konuşmaların ve cimere yapılan başvuruların ne kadar anlamlı olduğunu göreceksiniz..
İnşallah sizin söylediğiniz gibi olur. Fakat okuduğunuzu yanlış yorumladınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,291
Üyeler
166,507
Son üye
Muhammedcngz
Top Bottom