Neler Yeni

Haziran 27 Sinden Beri İnternetim Yok

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Merhaba herkese 27 hazirandan beri İnternetim yok her aradığımda farklı günler diyorlar ilk olduğunda ayın 1 inde gelicek dediler sonra 3 ü dediler sonra 8 i sonra 13 ü şuanda 18 temmuz dediler sorun ise İnternet kutusuymuş büyük olan kutu 10 günde yenisini yaparlardı yeni birtane dikilirdi o kutudan ve türkcell süper online kullanmama rağmen Türk Telekom nedenli türkcell altyapısını kullandığı için. nereden nasıl şikayet edebilirim ne yapabilirim sizce ne yapmalıyım 18 i olunca başka gün diyicekler yine türkcell ya da Türk Telekomu nereye şikayet edebilirim

Livaković

80+ Silver
Merhaba herkese 27 hazirandan beri İnternetim yok her aradığımda farklı günler diyorlar ilk olduğunda ayın 1 inde gelicek dediler sonra 3 ü dediler sonra 8 i sonra 13 ü şuanda 18 temmuz dediler sorun ise İnternet kutusuymuş büyük olan kutu 10 günde yenisini yaparlardı yeni birtane dikilirdi o kutudan ve türkcell süper online kullanmama rağmen Türk Telekom nedenli türkcell altyapısını kullandığı için. nereden nasıl şikayet edebilirim ne yapabilirim sizce ne yapmalıyım 18 i olunca başka gün diyicekler yine türkcell ya da Türk Telekomu nereye şikayet edebilirim
alttan alırsan ezerler aradığında hakaret etmeden konuşma tarzını kontrol ederek biraz sesini yükselt derdini öyle anlat bak bakalım yarın nasıl geliyor türk telekom

Hienfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adin Durgut
Merhaba herkese 27 hazirandan beri İnternetim yok her aradığımda farklı günler diyorlar ilk olduğunda ayın 1 inde gelicek dediler sonra 3 ü dediler sonra 8 i sonra 13 ü şuanda 18 temmuz dediler sorun ise İnternet kutusuymuş büyük olan kutu 10 günde yenisini yaparlardı yeni birtane dikilirdi o kutudan ve türkcell süper online kullanmama rağmen Türk Telekom nedenli türkcell altyapısını kullandığı için. nereden nasıl şikayet edebilirim ne yapabilirim sizce ne yapmalıyım 18 i olunca başka gün diyicekler yine türkcell ya da Türk Telekomu nereye şikayet ederim
Dostum benimde 1 hafta oldu internetim yok her aradığımda farklı bahanelerle geçiştiriyorlar harbi çok bunaltıcı bugün teknik servisten arkadaş yolladılar adam yaptım dedi kontrol ettik yapmıştı sonra adam gitti ve 5 dakika sonra tekrar gitti ve hala gelmsdi

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum benimde 1 hafta oldu internetim yok her aradığımda farklı bahanelerle geçiştiriyorlar harbi çok bunaltıcı bugün teknik servisten arkadaş yolladılar adam yaptım dedi kontrol ettik yapmıştı sonra adam gitti ve 5 dakika sonra tekrar gitti ve hala gelmsdi
Çok saçma 2023 yılındayız bizim binadaki kimsede yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kısa sürede gelir inşallah

alttan alırsan ezerler aradığında hakaret etmeden konuşma tarzını kontrol ederek biraz sesini yükselt derdini öyle anlat bak bakalım yarın nasıl geliyor türk telekom
Bakalım deniyicem güzelce konuşuyorum kırmamak için

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Bu inanılmaz saçma bir düşünce yalnız. :D Müşteri temsilcisine sert yapınca o da diyecekti '' aboo çok sinirli hemen teknik servisi arayayım'' diye.

ReDanger

80+ Bronze
Kral bizim 1,5 yıldır yok. Alttan aldık bizi suçlu yaptılar. Sakın alttan alma olabildiğince argosuz sert konuş. Biz pişmanız hala yok. Türk Telekom sağolsun.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Kral bizim 1,5 yıldır yok. Alttan aldık bizi suçlu yaptılar. Sakın alttan alma olabildiğince argosuz sert konuş. Biz pişmanız hala yok. Türk Telekom sağolsun.
Çok saçma 2023 yılındayız bizim binadaki kimsede yok

En kısa sürede gelir inşallah

Bakalım deniyicem güzelce konuşuyorum kırmamak için
Kablolar çalındıysa süreç inanılmaz uzun oluyor.Muhtemelen mahkeme,takip süreci vesaire oluyordur sonuçlanana kadar yapmıyorlardır.Saha dolabı arızası olunca da duruma göre 1 hafta yada birkaç hafta sürebiliyor süreç.

ReDanger

80+ Bronze
Kablolar çalındıysa süreç inanılmaz uzun oluyor.Muhtemelen mahkeme,takip süreci vesaire oluyordur sonuçlanana kadar yapmıyorlardır.Saha dolabı arızası olunca da duruma göre 1 hafta yada birkaç hafta sürebiliyor süreç.
Kablolar çalındı evet ama bizim suçumuz değil. Suçlular bulundu. 5 metre kablo takmak zor olmamalı.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Kablolar çalındı evet ama bizim suçumuz değil. Suçlular bulundu. 5 metre kablo takmak zor olmamalı.
Hoş değil süreç katılıyorum.Kablo çalındıysa tt'de sorumluluk kabul etmediği için suçluların bulunması bekleniyor yaptırımlar vesaire.

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Evet saha dolabı arızası dediler Türkcellde Türk Telekom bize böyle bilgi veriyor dediler kabloları çalmışlar demek ki

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsin

Top Bottom