Neler Yeni

HD 7850 vs GTX 750 Ti

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Umarım olmaz.Çünkü kesin almam lazım 750ti"dan bu karta geçmek baya büyük fark demek
Performans olarak fark ciddi şekilde olacaktır. Yük bindirmeden idarelik olarak sıkıntı olmaz sanırım

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
70derece civarı çalışıyor işlemci. 60-70 arası boşta iken bile. Ekran kartını bilmiyorum battilfied 1 oynuyorum bazen 50-60 fps alıyor bazen 2 _3fps geliyor anlamadım

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
70derece civarı çalışıyor işlemci. 60-70 arası boşta iken bile. Ekran kartını bilmiyorum battilfied 1 oynuyorum bazen 50-60 fps alıyor bazen 2 _3fps geliyor anlamadım
Hocam işlemciniz çok sıcak çalışıyor boşta bu sıcaklık fazla macununu değişin olmazsa soğutmanızı değiştirin.Büyük ihtimalle sıcaklık yüzünden kilitleniyor sistem.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Yeni psu alman gerekiyor. Kâr edemezsin pek. Değermi diye sorarsanda değmez.

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
Şuan ortalama 60 derece genelinde gidiyor stok değil Soğutucum ama kasada bir fan var işlemci fanı harici. Oda çok sağlıklı görünmüyor bu etkiliyor olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni psu alman gerekiyor. Kâr edemezsin pek. Değermi diye sorarsanda değmez.
Sıfır pc ye bak diyorsun doğru mu anladım fx6100 1gb hd7850 ekran kartı ve 8 GB Ram var ddr3

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Şuan ortalama 60 derece genelinde gidiyor stok değil Soğutucum ama kasada bir fan var işlemci fanı harici. Oda çok sağlıklı görünmüyor bu etkiliyor olabilir mi
Hocam fx serisi ısınan bir işlemci serisi bende şu an kullanıyorum ben boşta 25 derece ama soğutmam iyi benim.Sizin sorununuz soğutmanız iyi değil büyük ihitmalle.

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
Hocam fx serisi ısınan bir işlemci serisi bende şu an kullanıyorum ben boşta 25 derece ama soğutmam iyi benim.Sizin sorununuz soğutmanız iyi değil büyük ihitmalle.
Cooler master ama dediğiniz gibi olabilir beş altı sene oldu alalı öneriniz ne olur çok maliyetli olmamak kaydıyla. Çünkü pc alınır ama bu ekran kartları bu durumdayken almak istemiyorum

Ekler

• IMG_20210331_004535.jpg
    IMG_20210331_004535.jpg
    1.2 MB · Hit: 48

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Cooler master ama dediğiniz gibi olabilir beş altı sene oldu alalı öneriniz ne olur çok maliyetli olmamak kaydıyla. Çünkü pc alınır ama bu ekran kartları bu durumdayken almak istemiyorum
Hocam bir temizlik yapın işlemci macunu değişin soğutucunuzun farnalrını ve alüminyum bloku iyi bir temizleyin toz falan kalmasın kasayıda toplu bir temizleyin.

Destiny06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Bilkaya
Hocam bir temizlik yapın işlemci macunu değişin soğutucunuzun farnalrını ve alüminyum bloku iyi bir temizleyin toz falan kalmasın kasayıda toplu bir temizleyin.
Şimdi dikkatli baktım da üst taraftaki ufak fanın ayakları kırılmış sallanıyor. Temizlemiştim ama termal macunı iki sene önce değiştirmiştim bunlara bakarken soket tipi am3+ olması şart mı. Almak şart oldu

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Şimdi dikkatli baktım da üst taraftaki ufak fanın ayakları kırılmış sallanıyor. Temizlemiştim ama termal macunı iki sene önce değiştirmiştim bunlara bakarken soket tipi am3+ olması şart mı. Almak şart oldu
Hocam am3+ destekli bir soğutucu olsa yeter ama çoğu soğutucu destekliyor alırken bakın yazar sitelerde.Uygun fiyatlı olanları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,280
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom