ziur 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim emin cica 20 Ağustos 2020 #1 hd7870 ısınma sorunu beyler rainbowda 90 dereceleri görüyor ya ne yapmam lazım tek fanlı ekran kartı arkaya bir tane daha ekran akrtı taktım termal macununu yeniledim yenilemeden öncede 90 dereceyi görüyordu
hd7870 ısınma sorunu beyler rainbowda 90 dereceleri görüyor ya ne yapmam lazım tek fanlı ekran kartı arkaya bir tane daha ekran akrtı taktım termal macununu yeniledim yenilemeden öncede 90 dereceyi görüyordu
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 28,912 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 68,552 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 20 Ağustos 2020 #2 Modeli nedir?
ziur 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim emin cica 20 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Modeli nedir? Devamı için tıklayın... power color
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 28,912 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 68,552 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 21 Ağustos 2020 #4 Tek fansa normal açıkçası
ziur 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim emin cica 21 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Mehmet Yılmaz yazmış: Tek fansa normal açıkçası Devamı için tıklayın... abi arkasına egzos fanı taktım koskoca termal macununu da yeniledim ona rağmen normalmi başka yapabileceğim bişey yokmudur
Mehmet Yılmaz yazmış: Tek fansa normal açıkçası Devamı için tıklayın... abi arkasına egzos fanı taktım koskoca termal macununu da yeniledim ona rağmen normalmi başka yapabileceğim bişey yokmudur
B Beren 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7,512 21 Ağustos 2020 #6 ziur yazmış: abi arkasına egzos fanı taktım koskoca termal macununu da yeniledim ona rağmen normalmi başka yapabileceğim bişey yokmudur Devamı için tıklayın... Kasaya ekstra fan ekleyebilirsin ya da kasa değişebilirsin onun dışında yapabileceğin bir şey yok gibi :/
ziur yazmış: abi arkasına egzos fanı taktım koskoca termal macununu da yeniledim ona rağmen normalmi başka yapabileceğim bişey yokmudur Devamı için tıklayın... Kasaya ekstra fan ekleyebilirsin ya da kasa değişebilirsin onun dışında yapabileceğin bir şey yok gibi :/