O sata kablosunun birini anakarta değerini şuraya takacaksın.HDD bu nasıl yapıcam ?
Alıntıyı görüntüle
Anakartın içinden bunlar çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@baltazar @epica59 @FightForHonor @cfranko
Şuan böyle yaptım anakartta hiç bir şey takmadımO sata kablosunun birini anakarta değerini şuraya takacaksın.
Alıntıyı görüntüle
Sonra yanındaki uzun olan yere psu dan gelen sata power girişini takacaksın.
Bu kabloların hepsi psu ya gidiyor o göstediğim anakarttan çıkan poşette ki şeylerle bir şey yapacak mıyım ? Anakartta şuan bir şey takmadım hdd ile alakalıAlıntıyı görüntüle
Bunu çıkarman lazım biye biliyorum, eğer bu kablolar psu ya bağlanmıyorsa molex ile psu ya bağlayacaksın heralde.
Bilgisayara Harddisk Nasıl Takılır, Güç Girişi Nasıl Yapılır ? - YouTube Al dostum işine yarayabilir.
Bak sen sadece şu:Bu kabloların hepsi psu ya gidiyor o göstediğim anakarttan çıkan poşette ki şeylerle bir şey yapacak mıyım ? Anakartta şuan bir şey takmadım HDD ile alakalı
Hocam dediğiniz her şeyi yaptım oldu ve şuan her şey bitti ama çalışmıyor neden acaba şuan endişeleniyorum anakarttın ışığıda yanmadı hiç bir şey olmadı
Sata kablosunu anakarta taktın mı?Hocam dediğiniz her şeyi yaptım oldu ve şuan her şey bitti ama çalışmıyor neden acaba şuan endişeleniyorum anakarttın ışığıda yanmadı hiç bir şey olmadı
Evet eminim ama uzay montaj benimkisi çalışması için kısa devremi yapmam lazım ?Sata kablosunu anakarta taktın mı?
Birde herşeyi tam yaptığına emin misin?
Evet anakart kitapçığında yazan power switch'in takıldığı yerlere metal bir cisim ile dokundurman lazım.Evet eminim ama uzay montaj benimkisi çalışması için kısa devremi yapmam lazım ?
Yanlışlıkla başka yere dokunursam bozulur mu tam bilmiyorum yeriniEvet anakart kitapçığında yazan power switch'in takıldığı yerlere metal bir cisim ile dokundurman lazım.
Anakartın ne? Ben sana hangi pinlere değdirmeni söyleyim.Yanlışlıkla başka r yere dokunursam bozulur mu tam bilmiyorum yerini
B460m proAnakartın ne? Ben sana hangi pinlere değdirmeni söyleyim.